Jump to content

povilas123

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario povilas123 paskelbtas turinys

  1. povilas123

    Kergimas

    Labas.Is ko sprendzet kad patele rujoja jai ji guli ir uzpakalio nekelia tai nerujoja jau faktas.Na taip vis meginkit kazdien padelioti pas patina po atvedimo triusiuku na nebus aptukus per 2 savaites.Tiesiog gal dar neatsigavus po triusevimosi...O kada leisti vel triuses po atvedimo tai na ziuret reikia kaip triuses savijauta buna vienas suzinda daugiau kitu ne tai bet vistiek visada neleidziu anksciau negu atskiru triusiukus nuo triusiu.Tai buna vel pagal ju dydi bet mazdaug nuo pusantro menesio iki 2 atskirineju.Tokiu atveju per metus 5 vados buna. aciu labai uz atsakyma
  2. povilas123

    Kergimas

    sveiki, viena patele buvo atsivedusi 9 vaikus per per nakti visus sutrype, praejo 2savaites ir vel bandziau kokius 3 kartus imest pas patina , ji gulas, bet uzpakalio nepakelia tai ir patinas nepataiko, kas cia aji yra, ar per daug nusipenejo ar kas? (patele lyg ir rujoja). Ir dar vienas klausimas jeigu kitos pateles atsivede vaikus pries 2sav. kada as jas vel galeciau leist pas patina? ar palaukt menesio kol baigs zindyt?
  3. povilas123

    seryklos triusiams

    Labas seip patarimas toks kazkada bandes buvau maniau gal bus gerai bus biski pigiau kada daug reikia...Bet naudojau tas skardines nuo sprotu ar kokiu nors kitu zuvu tinka tos seip bet vistiek geriau jau nipeline girdykla tik va nipeliai kartais pasitaiko nekokie... o dekui, visai nebuvau pagalvojes apie sprotus
  4. povilas123

    seryklos triusiams

    sveiki, kaip jus pasidarot tuos lovelius vandeniui kur buteli po to istatyt, as vakar kiek bebandziau is skardos issilankstyt nu niekaip nesigavo, pro kampus vis praleidzia nors tu ka.
  5. povilas123

    Kergimas

    sveiki, sendien pirma karta pabandziau suleist patele su patinu( man atrodo abiem pirmi kartai) tai nezinau pries tai patele labai gera buvo nei rankos bijojo nei ka, idejau pas patina tas soko bet kazkaip vis i sona tai patelei, nu bet galiausiai pora kartu kaip ir pataike(taip lyg susmukdavo) bet ta patele nlb leidos, lyg ir apsikandziojo dar biski abu, po to dar biski palaikiau, kad trecia karta dar padarytu, bet patinas neberode iniciatyvos, o patele kampe susiguzus ir toks kaip inkstimas, isemiau as ja, perdejau i savo narva tai irgi kampe tupi ir matos, kad labai greitai kvepuoja, ir kai palieciu su ranka irgi kaip inkstimas girdisi ir siek tiek krupteli. Kazi nebusiu as cia klaidos padares suleisdamas juos? ir dar noriu paklaust, ar bandyt dabar vel patele kelt pas patina po keliu h ar nebeverta?
×
×
  • Create New...