Jump to content

PT

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Varėna

PT pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Manau cia jau asmeninio apsisprendimo reikalas. Sian jau musiskiams skambina mokesciu administratoriai ir ramina, kad ūkininkams jau nebereiks sumokėti GPM nuo išmoketu nuompinigių.
  2. o kaip ta popiergali pavadinti?Puikiai zinau kiek visokiu deklaraciju yra, taip kad ne i tema biski cia gavosi.Kalba ejo apie popiergalio pateikima ir nuobaudas. Tai ir yra popiergalis, jeigu jau mokesčių administratorius labai pageidauja, kad aš jį užpildyčiau lai rašo mokesčių administratoriaus nurodymą, kitu atveju aš neturiu jokios prievolės pildyt tą popierių.
  3. Pas mus (dzūkija) ūkininkai irgi gauna panašaus turinio laiškelius, keli jau buvo nuvykę pas mokesčių administratorių, tai netik kad duomenis pateikti už balai žin kokio senumo laikus, bet dar ir grąsina GPM mokesčiu nuo SUMOKĖTŲ nuompinigių!!! Kai man šitą papasakojo pirmas ūkinikas nurašiau, kad kažko ryškiai nesuprato, bet kai tą patį ėmė pasakot stambūs ūkininkai su pripaišytu nesumokėtu GPM nuo išmokėtų nuompinigių, pasidarė neramu. Bet vistiek niekaip nerandu pagal kokį įstatyminį ar poįstatyminį teisės aktą prievolė GPM nuo B klasės pajamų apskaičiuoti, deklaruoti ir sumokėti pereina ne pinigus gaunančiai, o pinigus išmokančiai pusei? Apskritai toje mokesčių inspekcijoje dirba žmonės visiškai nesusigaudantys kas tas žemės ūkis, kaip jame gaunamos pajamos ir kaip pripažįstamos sąnaudos
×
×
  • Create New...