Jump to content

dariuskup

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius dariuskup

  1. Sveiki, gal kas patarsit kokiu budu butu galima priregistruot priekaba, pirkta ji is seno dieduko, nebuvus registruota, jokiu dokumentu nera... Yra kazkokiu variantu ?

    Turi ieskot dokumentu pajininku, kad matytūsi dokumente, kad pajininkam iš kolukio buvo perduota priekaba tada priregistruosi. Kitaip ieskokis pirkt dokumentus. Jei tai sunkvezimio ir padaryta kaip savos gamybos dar jas registruoja man rodos.

  2. Na kaip ir aiškumas įvestas, dėkui labai :)

     

    "Mes jungėm vien tik ant tos antros šlangos kur pasiduoda oras tik nuspaudus stabdį (jei nemaišau tai geltona jungtis), nes esant tik vienai stabdžių kamerai, kuriai tereikia paspaust hidraulinių stabdžių cilindriuką, oro kiekio ir jėgos pakanka vien iš traktoriaus, todėl resyveris ir kranas tampa nereikalingi."

     

    Kaip tavo atveju aparašytu oras iseina iš stabdžių kameros?

  3. Mes kai darėm tai orą jungėm tiesiogiai iš traktoriaus į stabdžių kamerą, nei resyverio nei stabdžių krano nedėjom. Bent jau belarusui gerai veikė tokia sistema. Jei ką, nesunku pasimėgint, pajunk stabdžių kamerą prie traktoriaus ir paspaudinėjęs stabdžius matysi kaip ji elgiasi, grįžta ar ne. Galbūt tavo traktoriaus atveju prireiks ir krano.

    Na kaip ir aisku. O kaip veikia 2pts 4 stabdziu sistema kam tada resyveris papildomas ir stabdziu kranas? oras gryzta i priekabos resyveri? Koks ten veikimo principas?

    Traktorius pas mane mtz  920.

  4. Man ir aktualu,norėjau priregistruoti - neregistravo.liepė stabdžius sutvarkyti. Anksčiau Zil mašinos priekabas tampydavo su hidrauliniais stabdžais .

    Pas mus dar taip nespaudzia, kad gazikinej butu stabdziai... bet kas cia zino...,

    P.S. Kai pakrauni priekaba pilna tai biskeli nejauku su baltarusiu nuo stacios ikalnes vaziuot..., o su 2pts4 keturtone tai visai...

  5. Sveiki, noreciau paklausti ar siuo metu dar eina priregistruoti 2PTS 4 priekaba kaip savadarbe? Forume ir is paciu savivaldybes z. ukio skyriaus specialistu girdejau, kad nelabai nori registruoti? Gal kas registravot ar turit kokiu patarimu kaip priregistruot?

    P.S. yra ant priekabos remo lentete su remo numeriu...

×
×
  • Create New...