Jump to content

dariuskup

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario dariuskup paskelbtas turinys

  1. As galvoju, kad gal reikia paverzt ta voztuva... ir bus matyt kas ten darosi... dar turiu minty, kad reikia tiesiai nuo siurblio pajungti y cilindra ir bus matyt ar yra jega ar ne...
  2. reiks perdėt kitą cilindrą ir pasižiūrėt... kad nekiltų abejonių su juom...
  3. HMMM... mintis gera... pas ta baltarusi klipe nuo 8 minutės pasakoja apie zarnu storuma... kas dar kokią mintį...
  4. Sveiki, gal kas turit pasidarę stambių kaulų smulkintuvą...? gal turit kokių idėjų P.S. ar žinot kas galėtų parduoti...???
  5. mano įrenginys kol kas nedirba... perdėjau ir kitą siurblį, kitą dėžutę sakau, gal yra išdilę, bet tas pats gaunasi https://youtu.be/Tp9MgB18ljI niekaip nesuprantu... kaip pas šį baltarusį eina su tokiu pačiu varikliu 5kw / 1500 aps. ir siurbliu Nš32... https://www.youtube.com/watch?v=8Fi7CrfFir0 kas gali paprotint kame bėdos?
  6. As esu ir padares skaldykle su 5 kw el varikliu, uzdejes NS 50 berods siurbli ir niekas rimto ten nesigauna... jei sakotesne kulbe buna, tai uzstringa... kas gal turi koki patarima ar minti? Su mano padaryta skaldykle tai gali tik slapias ir nestoras kulbes skaldyt...
  7. o cia kur po stabdziu pedalu yra kranas ten galima reguliuot???
  8. Turi ieskot dokumentu pajininku, kad matytūsi dokumente, kad pajininkam iš kolukio buvo perduota priekaba tada priregistruosi. Kitaip ieskokis pirkt dokumentus. Jei tai sunkvezimio ir padaryta kaip savos gamybos dar jas registruoja man rodos.
  9. Gal kas gali patarti, kaip sureguliuoti priekabos stabdzius, kad anksciau pradetu stabdyti uz MTZ 920 traktoriu (kur koki krana reguliuoti)? dekui.
  10. Viskas aišku...! daugiau klausimų nera
  11. Na kaip ir aiškumas įvestas, dėkui labai "Mes jungėm vien tik ant tos antros šlangos kur pasiduoda oras tik nuspaudus stabdį (jei nemaišau tai geltona jungtis), nes esant tik vienai stabdžių kamerai, kuriai tereikia paspaust hidraulinių stabdžių cilindriuką, oro kiekio ir jėgos pakanka vien iš traktoriaus, todėl resyveris ir kranas tampa nereikalingi." Kaip tavo atveju aparašytu oras iseina iš stabdžių kameros?
  12. Na kaip ir aisku. O kaip veikia 2pts 4 stabdziu sistema kam tada resyveris papildomas ir stabdziu kranas? oras gryzta i priekabos resyveri? Koks ten veikimo principas? Traktorius pas mane mtz 920.
  13. Dar vienas klausimas: pedalo paspaudimo metu suspaustas oras patekes i stabdziu kamera istumia membrana, o kai atleidi pedala kur jis tada dingsta is stabdziu kameros, gryzta y traktoriaus resyveri? (cia kalbu kai gazikinei priekabai darant stabdzius)
  14. Pas mus dar taip nespaudzia, kad gazikinej butu stabdziai... bet kas cia zino..., P.S. Kai pakrauni priekaba pilna tai biskeli nejauku su baltarusiu nuo stacios ikalnes vaziuot..., o su 2pts4 keturtone tai visai...
  15. Sveiki, gal kas esat Gazikinei priekabai stabdzius padare? nuo traktoriaus ateis oras, o paskui kaip ten ko reikia, kad pereitu hidraulinius, gal kas turit kokiu geru ideju nuo kokios technikos galima sudet reikalingas dalis? Gal turit kokia nuotrauka kaip esat padare? aciu.
  16. Sveiki, gal yra žinančių kam reikalinga ši svirtis (šalia darbinio veleno svirties), kuri pavazduota nuotraukoje.
  17. Sveiki, noreciau paklausti ar siuo metu dar eina priregistruoti 2PTS 4 priekaba kaip savadarbe? Forume ir is paciu savivaldybes z. ukio skyriaus specialistu girdejau, kad nelabai nori registruoti? Gal kas registravot ar turit kokiu patarimu kaip priregistruot? P.S. yra ant priekabos remo lentete su remo numeriu...
×
×
  • Create New...