Jump to content

Tojota

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Tojota pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. HIdrosmūgis išlido per kitur. Kadangi prie traktoriaus laiko tik savaitgaliais turiu - tai va ką radau.
  2. Žodžiu viską pagal instrukcijas padariau Tepalus pakeičiau, forsunkes išsukau, prasičiaudėjo. Surinkau - be kompresijos suka starteris - įjungi kompresiją ir sustoja - neprasuka net starteris. up ir vsio. Be kompresijos suka, su nieko nepadaro. Gal čia kur koks surinkimo brokas ar reiks lyst giliau - švaistiklių žiūrėt? Šiaip kai suka be kompresijos garsas berods kitoks, nei buvo iki panirimo.
  3. Gerai liaudis - dėkui už patarimus. Vaizdelis praiškėjo. Bandysiu žiūrėt.
  4. Tai jei švaistikliai sulinkę butų, tai kaip sužinot? Sorry - tikrai nežniau. Išsukus purkštukus starteris neprasuktų, ar reik matuot cilindrų eigą?
  5. Sveiki, šiandien tėvukas įlėkė į prūdą su T25. Nėrė priekiu, užgeso - ištraukus oro filtras buvo pilnas vandens. Akumas panėręs nebuvo. Šiaip prisipažinsiu, esu daugiau vartotojas, ir apie technikos remontus (ypač paskendusios) remontą neturiu supratimo didelio, nors rankos ir iš teisingos vietos auga. Patarkite , prašau, nuo ko pradėti tokio T25 renimaciją ir kas galėjo nutikti blogiausio varikliui? Šiaip , kad tepalus pasikeist reiks, tai suprantu - kas su varikliu?
×
×
  • Create New...