Jump to content

Levas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Levas paskelbtas turinys

  1. Aš tai naudoju tokias pirštines https://mokivezi.lt/8004193-lietos-latekso-ir-neopreno-misinio-pirstines. Jos yra daugkartinio naudojimo man laiko apie 2- 3 sav. gan lengavai nusimauna.
  2. Levas

    Pieno kainos

    Laba diena, gal galit pasidalinti koks jūsų grynasis pelnas per metus už karve išeina, skaičiuojant parduotą pieną, veršelį, ir išmoką už karve.? Aš per metus iš karvės uždirbu 850-980 eurų grynojo pelno
  3. Na kai aš kalbėjau su jais, tai sakė, kad jokiu problemų su servisu ir dalimis neturėtų būti kadangi jie yra oficialus atstovai.turi atsarginiu detaliu sandėlį Latvijoje, tai pat, jie ieško ir Lietuvoje atstovų kurie norėtu prekiauti šiais traktoriais. Jai kam įdomu tai galit daug video rasti į youtube įvedę žodi Erkunt, nes jie taip Turkijoje vadinasi, o eksportuojamus traktorius pervadina į armatrac. Man asmeniškai tai pasirodė, kad traktoriaus detales bei surinkimas tikrai yra kokybiški, ko apie lenku gamybos traktorius negalėčiau pasakyti. Jeigu kas galit parašykit šio traktoriaus pliusus ir minusus lyginat su Zetor proxima power 110, ir Farmtrac, Kadangi aš iki šiol dirbu su mtz 920.3 tai nelabai suprantu visus vakarų šalių traktorių niuansus. Aš asmeniškai ketinu pirkti nauja traktorių iki 130 tūkst. Lt, apie 105-113 ag.
  4. Kas buvot ,,Ka pasėsi 2015", ir matėt ArmaTrac 1104 gal galėtumėt pasidalinti savo pastebėjimais apie šitą traktorių. kaip manot kuris būtų patvaresnis Zetorius ar ArmaTrac? Armatrac atstovas randasi Latvijoje http://www.hmagro.lv.
  5. Dėkui, visiems pasisakiusiems volu konstravimo tema. Tiek jūsų gerbiami kolegos patarimų dėka, tiek nuotraukų rastų internete, pagalba maždaug susidariau nuomone, kaip tuos volus daryti. O volus darysiu taip: sujungsiu du ratus į viena varžtu pagalba ir uždėsiu stebule, ir visus taip sujungtus ratus mausiu ant ašies kuria dėsiu ant guoliu, guoliavietės bus pritvirtintos ant suvirinto stačiakampio rėmo. GŽ pasiūlytas variantas manau šiek tiek sudėtingesnis, bet turi viena privalumą, jeigu pradurčiau vieną ratą nereiktu ardyti visos volų konstrukcijos,bet tikiuosi, kad nereikės dažnai to daryti. Dėl Viliaus paminėto galimo žemės plutos susidarymo, tai tikiuosi dideliu problemų neiškils, ir didelio derliaus nuostolio nepatirsiu.
  6. Aš sutinku, kad kembridžo volai butu geriau,bet mano ūkiui užtektu ir savadarbiu volu iš automobilio ratų. Aš ratus ir metalo turiu, tai todėl ir nusprendžiau pabandyti juos pasigaminti man tie volai praktiškai nieko nekainuotu, o kiek žiūrėjau tai kembridžo volu be 3000 tūkstančių nepaimsi. Man būtu malonu jeigu kas nors galėtu pasidalinti patirtimi, kaip tuos ratus sujungti į visumą ir kaip juos pritvirtinti prie suvirinto rėmo?
  7. Sveiki, noriu pasigaminti žemės tankinimo volus iš automobilio ratu. Planuojamas volu plotis 3m arba 3,6 m. Norėčiau pasiteirauti gal kas turit tokius volus pasidarę ir galėtumėt nuotraukų įkelti, ar patirtimi pasidalinti, kaip juos gaminti. Seniau matydavau, kad tokius volus kabindavo prie SZ 3,6 sėjamųjų. Man volai reikalingi įspausti akmenis, po grūdų ir pievų pasėjimo.
×
×
  • Create New...