Jump to content

tomashak

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Joniškis

tomashak pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. tomashak

    braskininkai

    Pagal pirmąją foto, pagal mane yra natrio perteklius. Pagal antrąja foto: galbūt chloro perteklius, nes jei būtų kalio trūkumas, lapai būtų ne nuo kraštų rudi, o ant lapų esantys tarpgysliai ruduotų.
  2. tomashak

    braskininkai

    Foto, kaip atrodo nuvytę lapai, įmanoma įkelti? Tada kažką daugiau ir komentuoti galėtūme.
  3. tomashak

    braskininkai

    Algis123, bet Fastac nenaikina erkučių žemuoginių. Naikina šiuo metu tik Vertimec (pagal vatzum). Gal kas yra naudojęs? Praeitais metais patyriau labai didelių nuostolių, būtent dėl žemuoginių erkučių padarytos žalos. Seniau budavo toks Envidoras, būdavo labai efektyvus, tačiau Lietuvoje praktiškai nebėra jo. Beje, Algis123, kaip planuoji gintis nuo avietinių žiedgraužių?
  4. tomashak

    braskininkai

    Kaip kolegos ginatės nuo zemuoginių erkučių? Kitų vabalų?
  5. tomashak

    braskininkai

    Gal kas nors žino, ar tinka šiaudų uždengimui toks pasarų dalytuvas? Gal kas nors praktikuojasi? http://www.marguciai.lt/index.php/lt/pr ... ory-detail
  6. tomashak

    braskininkai

    Visiškai sutinku su Algis123. Kol kas geriausia apsauga - RAVĖJIMAS . Jei herbicidai, naudojami braškėms, efektyviai naikintų piktžoles, tada viskas ok, o dabar manau pinigai išleisti herbicidams kol kas neatsiperka. Dėl plėvelės vėl gi savi pliusai ir savi minusai. Didžiausias minusas - būdingas iššalimas mūsų krašte. Gal kas nors taip pat pasidalins kaip kovoja su piktžolėmis.
  7. tomashak

    braskininkai

    Betanal ir goltix abu naikina tik vienmetes dviskiltes piktžoles. Goltix veiklioji medžiaga yra Metamitronas, o betanal - Fenmedifamas. Skiriasi tik veikimo būdai.
  8. tomashak

    braskininkai

    Sveiki visi braškininkai. Pasidalinkime kaip pas ką peržiemojo braškės? Kaip atodo kereliai? Gal kas jau dengia agro plėvele?
×
×
  • Create New...