Jump to content

donciuz

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kauno r.

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

donciuz pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Ačiū Vigintai. Bandysiu aiškintis. Pas mane tie užrašai ant valdymo pulto prie mygtukų/ratukų beveik visai nunykę, vos vos įmano įskaityt. Telefonas deja tikrai neatpažins, jau turėjau tokią mintį anksčiau. Teoriškai traktorius turėtų reaguoti į dirvos nelygumus ir automatiškai kiloti padargą kad dirba paruoštų tolygiai? Deja tas dalykas tikriausiai neveikia arba aš neišmokau to įjungti. Dirbdamas įsigudrinau pasireguliuoti pats, bet dažniausiai labai norėčiau kad to nereiktų.
  2. Ok nevermind. Pats netyčia radau gedimą Užkūrus traktorių nuo vibracijos valdymo blokas nukrito žemyn. Ir kartu žemyn nėrė ir padargas. Tada viskas nustojo veikti kol nepajudinau jungčių į patį valdymo bloką. Pasirodo blogas kontaktas. Kažkiek pakreipiu būna viskas veikia idealiai, kitaip pakreipus veikia prastai arba visai neveikia. Renku atgal reiškias.
  3. Sveiki dar kartą. Taigi jau anksčiau kreipiausi pagalbos dėl nesileidžiančios frezos savo Iseki TA235. Anksčiau buvo kiek pagerėję reikalai, bet šiuo metu vėl padargas kategoriškai atsisako leistis. Pradėjau ardyti pats, bet kadangi tai yra pirmoji mano pažintis su traktoriumi tai norėčiau šiek tiek pagalbos kiek tai bus įmanoma. Prisegu foto koks vaizdas mane pasitiko nuardžius sėdynę ir skardą po ja. Mėlynai apvedžiau kažkokią dėžutę su varžteliu kurį atseit pasukiojus turėjo pagerėti reikalai, tačiau matau kad tai apsoliučiai neturi nieko bendro su tuo. Varžtas tiesiog pakreipia dėžutę, tad manau kad tai yra kažkoks pasvirimo reguliatorius. Iš dėžutės išeina tik laidas ir nueina į elektrinį bloką prie valdymo rankenėlių. Toliau raudonai apvedžiau vožtuvus kurie man atrodo atsakingi už padargų kilimą/leidimąsi. Kaip jie valdomi? Greičiausiai bandysiu juos nuimti prieš tai apilovęs visą smėlį Kad surinkimas būtų švaresnis.
  4. Ne toks jau mažiukas kad po Lietuvą lakstyt. Be viso ko grįždamas namo iš sklypo susisprogdinau priekabos ratą. Nors ir dviašė bet panašu, kad perkraunu aš ją, nė nežinau kiek traktorius su freza sveria. O ir greitis max 60km/h po to tampyt į šalis pradeda. Dėl visa ko parašyk savo kontaktus.
  5. Tik pasigirk kad veikia ir nustoja Principe freza leidžiasi tik labai labai lėtai. Toks jausmas kad kažkas stringa ir tepalas išsileidžia labai labai lėtai. Varžtas po sėdyne neturi apsoliučiai jokios įtakos. Sukiok į kurią nori pusę, privežk, atveržk - nieko. Elektroninis leidimosi greičio valdymas veikia - tą lėtumą galima dar palėtint ir visai sustabdyt. Gal koks suprantanti norėtų apžiūrėti tą mano nelaimėlį? Ne už dyką aišku. Arba gal galit parekomenduoti kokį meistrą Kaune? Pardavėjai iš kurių pirkau - beviltiški.
  6. Sukiojau sukiojau tą kraniuką. Maigiau maigiau viską iš eilės kol nukrito. Dabar veikia, tai bandau dirbt. Vis tik manau ne elektronika. Greičiausiai vožtuvėlis hidraulikoj. Ka manot?
  7. Sveiki. Reikia skubios pagalbos/konsultacijos. Gal kas susidūręs? Nebesileidžia freza. Kelti kelia į viršų, o leistis visiškai nenori. Kame gali būti bėda? Traktorius Iseki TA-235. Valdymas elektroninis, bet visos funkcijos principe lyg ir veikia. Dar yra toks kraniukas po sėdyne, bandžiau sukioti į abi puses bet nieko nereaguoja. Ryt planavau visą dieną darbuotis, ir še tau...
  8. Trauke nusipirkau kita, tai dabar tinka prie plugo ir prie trikampio priekabai. Kitu padargu dar neisigijau bet ir prie ju tiks. O reguliavimo rankeneles beveik visos veikia ir rodos nera dar tas kompas nusproges. Neturiu su kuo palyginti kaip pas kitus, bet kolkas apsieinu be sistemos perdarymu. O issiaiskinau irgi viska bandymu metodu Taip pat pasikeiciau frezai gal 15 blogiausiu nagu is 48, tai labai pagerejo rezultatas. Visus nagus pakeisti buvo per brangu, bet reikes ta padaryti ateity.
  9. As kai pamirstu isijungti 4x4 ir bandau dirbti zeme su 4x2 tai labai daznai buksuoja ratai. Su 4x4 ir labai retais atvejais panaudojant blokiruote nera neiveikiamu kliuciu. Labai dziaugiuosi kad nepataupiau. Tiesa, 23ag kartais irgi atrodo mazoka, tai tie mazuliukai iki 20ag dabar atrodo vaikiski. Deja esu visiskas diletantas ir nera gyvenime teke dirbti su jokiu kitu traktoriumi, ir viska bandau ismokti pats, tai mano komentaras neturi labai daug naudos. Bet kolkas patenkintas savo Iseki.
  10. Taip ir darau. Bandau ivairias padetis ir stengiuosi suprasti kas ka daro. Kai kas jau aisku kaip kad greitis kuriuo kyla ar leidziasi freza, pasvirimo kampo automatinis palaikymas, aukscio palaikymas. Bet dar daugiau nei puse neaisku. Bandysiu kreiptis i japoniskai mokancius kad isverstu ir pasidalinsiu cia jei pavyks. Gal kazkam ir bus aktualu. Taip pat siandien parsiveziau pluga dvieju korpusu, bet mano turima virsutine trauke per trumpa ir iki galo ja issukus plugas stovi netiesiai. Bandant traukti pirmas korpusas neria gilyn, o antras vos vos kabina. Teks ieskoti ilgesnes.
  11. Stai mano pirkinys O cia frezos valdymas. Gal kas issiaiskines ir paaiskins kokia rankenele ka daro ar nukreipsit kur ieskoti info? Internete ieskojau traktoriaus instrukciju. Pavyko parsisiusti tik daug didesnio ir galingesnio isekio instrukcija su schemom, ir tai vokiskai. Dar radau kelis puslapius kur pardavineja instrukcijas bet ir tai neturi tiksliai tokio modelio. Be to praso bent $50.
  12. As jau is tos kartos kur rusiskai nebekerta. Susisneketi dar susisneku, filmus suprantu o va skaityti ir rasyti nemoku. Na dekui, bandysiu kapstytis. Pabandysiu ryt nufotkinti svarbiausias vietas kur kyla klausimai gal kartu kazka issiaskinsim.
  13. Litechnijoje labai atgrase vadybininko bendravimo maniera. Be to, toki pati traktoriu jie pasiule keturiais tukstanciais brangiau. Savo pirkiniu kolkas nesu nusivyles. Situos smulkius nedatekimus pastebejau tik namuose ir nemanau, kad cia kazkas baisaus. Plius su pardaveju dar apie tai nesnekejau, tad ir neskubu nieko kaltinti, nes manau, kad viskas bus isspresta. Jei ne, tai be abejo pranesiu apie tai cia. Prisiregistravau ir rasau cia forume tik del to, kad galbut kazkas pasidalins kokia nors instrukcija, vartotojo vadovu ar elektros schema. Taip pat gal kas paaiskintu, kaip veikia ir ka daro tos visos rankeneles frezos valdyme.
  14. Sveiki. Isigijau Iseki TA-235 traktoriuka. Ne pirmos jaunystes ir nelabai spindinti. Teks ismokti su juo elgtis ir si bei ta pasiremontuoti. Gal atsirastu forume kazkas kas turi koki nors vartotojo vadova ar instrucija ar elektros schema? Buciau labai dekingas uz bet kokia informacija. Is svarbiausiu darbu tai reikia pasikeisti vairo traukiu antgalius nes baisiai isklere. Taip pat reikia keisti oro filtra ir sutvarkyti kad kuras per filtra nesisunktu. Uzsandarinti duslintuva nes leidzia tarpine. Tai pat primontuoti kazkokius posukius ir padaryti kad jie veiktu. Visa kita kolkas lyg ir gerai. Traktorius kuriasi, vaziuoja. Freza kilojasi ir kraiposi. Tik nieko nesuprantu ka ten tu rankeneliu galybe reguliuoja. Uzrasyta japoniskai. Gal kas jau isstudijaves? Foto idesiu kada veliau.
×
×
  • Create New...