Jump to content

Miroslav

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Miroslav paskelbtas turinys

  1. Sveiki, gal galite parasyti kaip veikia agrotram 2100 kompiuteris, o gal turite kokia instrukcija. Kitaip tariant, reikia pagalbos, nes yra kompiuteris, tik nelabai zinau kaip jis veikia. Aciu.
  2. Sveiki, susiduriau su tokia problemele savo case mx 135, atvažiavau iki sandėlio išlipau (negesinau) atidariau sandėlio duris sėdu į traktorių jungiu svirti atgal nevažiuoja paskui i prieki taip pat nevažiuoja. N lemputė nemirkčioja, atgal kai įjungi svirti rodo, kad važiuoti atgal viską lyg ir mat, bet nevažiuoja. Sėdynės daviklis jau „apeitas“, t.y. užtrumpintas su laidu, tai čia problemos kaip ir nėra. Gal kokios rėlės ar spyna, gal kas galėtų ką patarti. Ačiū labai.
  3. Sveiki visi, noriu informacijos apie kverneland pluga AD85 5 korpusu. Šio plugo remas istisinis kaip suprantu su reguliuojamu uzgriebiu. Plugas 5 k. pakabinams (neapverciamas). Lyginant su paprastais kvernelandais, t.y. su remu is atskiru daliu, kuris geriau? Siulo man pirkti toki, bet kazkaip neturiu informacijos apie tokios konfiguracijos pluga, tad sunku apsispresti. Gal jie kokios naujesnes kartos ir geresni? Nuotrauka pridedu. Aciu už kompetetinga nuomonę.
×
×
  • Create New...