Jump to content

Zienka

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Telšiai

Zienka pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Zienka

    Česnaku auginimas

    Suklydau 30 galvuciu/min.
  2. Zienka

    Česnaku auginimas

    Tame video pjaustyti jau dziovinti cesnakai kuriu saknys stipriau paspaudus nutrugdavo tai tas idejimas jo toks probleminis buvo, sunkei laikesi. Su zaliais viskas turetu gerai but, ir like saknu galiukai dziudami manau turetu sutrumpet. O del tempo tai per minute 60 galvucių, pradzei neina spet deliot, bet igudus gales didint apsukas truputi.
  3. Zienka

    Česnaku auginimas

    Cesnaku saknim ir lapam nupjaut sukonstravau toki aparaciuka (gal kam idomu bus), tai su juo ketinu nupjaut lapus ir saknis, tada nuplaut ir dziovint dezese. tik vaizdas kreivas:)
  4. Zienka

    Česnaku auginimas

    Sveiki. Nu nezinau del tu ziedstiebiu pjovimo su lapais, nes kai tas ziedstiebis islenda ir ji norint nupjaut reiktu puse lapu nupjaut. Apatinei lapai nudziuve virsu nupjauni nebebus kam maitint cesnako. Nebent laukt kol prades keltis ziedstebis. As pernai dariau toki bandima:skabiau kai jie tik islindo ir pasilinau pora vagu neskabes. Pralaukiau dvi gal tris savaites pradejo kilti ziedstiebiai bet dar neislindo tai nebelaukiau kol islys ir nuskabiau, kai roviau tai is tu vagu galvutes buvo gerokai mazesnes.
  5. Zienka

    Česnaku auginimas

    Skaičiuoja ir tonai, taip bent yra su javais, runkeliais. Tada pagal veikliają medžiagą paskaičioja kiek ir kokių trašų reikia.
  6. Zienka

    Česnaku auginimas

    Sveiki. Ieškojau informacijos bet taip tikslei neradau parašyta kiek ir kokiu trašų reikia žieminiam česnakam. Gal kas žinote kiek kokių medžegų reikia vienai tonai česnakų.
  7. Zienka

    Česnaku auginimas

    Sveiki visi. Esu senas sio forumo skaitytojas, tai sumaniau prisijungt. Apsodines turiu siem metam virs 1 ha, ir mane domintu kaip jus zmones dziovinat tuos cesnakus, ar visi juo kabinat po stogu ir fsio. Wapswa kaip tu galvoji tai daryt
×
×
  • Create New...