Jump to content

Aivaras26

Nariai
  • Pranešimai

    63
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Aivaras26

  1. Prieš 21 valandas, vaiiiluk pranešimas:

    Sveiki, įsigijome JD automatinio vairavimo paketą monitorius 4240 + sf6000 antena + atu 300 vairas. Planuojame ja naudotis sėjant pasėlius. Girdėjau, jog žmones sėja su nemokamu sf1 signalu ir jo pakanka, tik norėčiau pasikonsultuoti su naudojančiais, gal pačio vairo nustatymus dar pakoregavus (sukimo jautrumas ir t.t.) galima išgauti dar didesnį tikslumą?

    Sveikas, ar pirkai iš dojaus? Ir kiek kainavo? Galvoju įsigyti tokį rinkinuka.

  2. prieš 38 minutes , armins pranešimas:

    Bijau, kad asys nepradetu linkti, jeigu kokias 7t pakrausim. Ar be reikalo pergyvenu? Del pigumo dar klausimas, ratai furiniai perdaryti ant 2pts4 po 140eur, asiu maciau ir po 180 yra, plius furiniai ratai po 40 eur. Bet cia tik skelbimuose radau, naisku, kas per asys.

    7 tonas atlaiko, patys tiek pakraunam, bet ji daugiau kaip rezervine buna per javapjute. Tai nezinau kaip butu intensyviau ja naudojant. 

  3. Prieš 10 valandų, uk.Povilas pranešimas:

    reikalingos padangos R38 kaip tos indiškos ar turkiškos , kas geriusiai pagal kainos ir kokybes santikį

    alliance, trelleborg, ceat, maxam

    Turim uzsideja ant dubliu alliance ir taurus, ne daug dirbam bet vienom 10 metu kitom 5, atrodo kaip naujos. Nueme visada po stogu laikom.

  4. Pats dirbu su 1188, kaimynas turi 1188 hydro4, dar kitas 1177 hydro4, paprasti kombainai, su 70 ha sparciai eisis javapjute, svarbu nedamusta nusipirkt, varikliai ju geri, uzkurus duma ismeta bet tai normalu saltam. Kiekviena diena reikia gerai ispusti radijatoriu. Kratomosios lentos gumas reikia tikrinti kasdien, nes bent karta y sezona reikia keisti.

×
×
  • Create New...