Jump to content

seras31

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario seras31 paskelbtas turinys

  1. Dirzai buvo deti. Du dirzai B profilio. Dirzai kaista, paduodant saka krenta smulkintuvo apsukos. Buvo minties det lenkiskos rotacines skyvus, arba juos sudubliuot. Tai butu arba 4 dirzu arba 8 su A profiliu. Tik nezinau ka rinktis? Gal yra kas turi minciu?
  2. Smulkintuvas savadarbis. 4 peiliu, smulkinimo diskas 80 cm diametro. Grandine tam reikalui netinka, nes jei ji truktu dirbant tai butu kaip koks kardas... smukintuva bandziau sukti ant 500 aps/min, viska smulkina, bet mazai vejo gaunas nuo smulkinimo disko kad ispustu viska pro kamina i priekaba. O tai cia traktoriui sveika taip apsukas sukelt? Ir dar klausimelis kaip is tikro turi buti su t40 kardanu, 500 aps turi sukti ant pilno gazo ar dalinio?
  3. Sveiki, Gal kas turi minčių, kaip įmanoma, išgreitinti T40 darbinį veleną, iki 1000 aps/min arba pakeist kardano sukimosi kryptį? Diržai netinka, reikia kad greitinimas vyktų per dantračius, noriu sukti šakų smulkintuvą. Gal yra galimybė pasidaryti iš kokio nors traktoriaus darbinio veleno ar pan. Tai pat parduodu greitinantį reduktorių, nusipirkau galvodamas kad tik tam reikalui, bei deja jis yra dviejų dantračių todėl man netinka sukimo kryptis... http://www.skelbiu.lt/skelbimai/galingas-cilindrinis-reduktorius-27329213.html#
  4. Sveiki, turiu RŽ tipo 1,8 m3 bačką. Noriu su ja traukti vandenį, per inžektorių nuo T40 duslintuvo. Gal kas esate pasidarę, ar pirkę? kokie atsiliepimai? Daug maž ant kiek gazo (%) turi dirbti traktorius, kad normaliai trauktu, ir per kiek laiko galima pritraukti tokia bačką? Kokio diametro naudoti šlangą, vandens įtraukimui į bačką, ir vakuumo ištraukimui iš bačkos?
×
×
  • Create New...