Jump to content

reina2710

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    varenos rajonas

reina2710 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. reina2710

    Avių liga

    slubuot neslubuoja,vitaminu gauna,taip pat druskos mineralines. galvoju ar negali buti nuo dregmes.
  2. reina2710

    Avių liga

    Sveiki. Turim 4 menesiu eriuka. jis eda,atrajoja,bet kazkodel paskutiniu metu pradejo daugiau gulineti,niekur neina su banda. Net eda guledamas. Gal kazkam buvo panasi situacija?
  3. aciu. na gal viskas bus gerai. dar tik pora metu auginam avytes ir neteko su tuo susidurt.
  4. As kai tik gime tai gulincia daviau zyst,o dabar melziu avi ir is buteliuko girdau. jau 3 para taip zaidziu. Bet girdau tik 3 kartus per diena,o nakti isvis negirdau. Ne per mazai,gal dazniau reikia? eriukas guvus,laksto. o tam kur dasileidzia lyg viduriukai uzkieteje,niekaip neissikakina normaliai.
  5. Sveiki. apsieriavo avis. atsivede du mazylius,bet nenori ju maitint. viena dar kol laikau tai prisileidzia ir pamaitina,o kitas tik prieina,apuosto ji ir is karto gulasi arba bega. bandziau ir pienu trint,bet nepadeda. gal kam yra teke susidurt su tokia situacija? p.s. aviai tai antra vada. pirma puikiai maitino ir jokiu bedu nebuvo.
  6. reina2710

    afrikinis kiaulų maras

    Zmones,o jums neatrodo kad sitas kiauliu maras toks pats muilo burbulas kaip ir pries keleta metu siautes pauksciu gripas? kur irodymai kad jis tikrai egzistuoja? kur bent viena nuo maro kritusi kiaule? suprantu kad buvo panika del pauksciu gripo nes jis pavojingas zmonems, bet kiauliu maras jokio pavojaus nekelia. liepe iki kovo 15d.ispjaut kiaules ir viskas. tai jai jau tokia baisi padetis kad reikia jas isnaikint tai kodel pilni turgai ir prekybu centrai kiaulienos? Labai padaugejo meningokoko atveju tai valdzia tuoj ir zmones kaip kiaules prades skerst. O kas del sernu,tai bent jau aplink mus pilni miskai ju knibzda bet niekas net nesiruosia ju saudyt. Man atrodo laikas mums atsipeiket ir nesileist kaip kvailiu mulkint.
  7. reina2710

    Avių liga

    sveiki. susiduriau su problema. mano avinukas negali normaliai esti,negali prasiziot,tenka maitint kisant edala pro snukio sona. veterinaras sake kad gali buti suparalizuoti zandikauliai arba patemptas nervas. Gal kam teko susidurti su panasia problema? gal kas galetu ka patarti? is anksto aciu.
×
×
  • Create New...