Jump to content

Sarunas.Rek

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Apie Sarunas.Rek

  • Gimtadienis 07/10/1985

Miestas

  • Miestas
    Rytu Lietuva

Sarunas.Rek pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Sarunas.Rek

    Česnaku auginimas

    Uztrukau gal 10 sekundziu surast informacija http://www.rapsai.lt/produktai/augalu_a ... opard_120/ http://www.mkds.lt/augalu-apsaugos-prie ... l_155.html Dar yra 100% ekologiskas "preparatas, aparatas " KAPLYS beja kodel tik dali lauko purksi?? dekui laimonai. purksiu tik dali ir ziuresiu skirtuma, koki uzaugs, kaip laikysis ir kaip sudigs kitais metais, nepasitikiu as visa ta chemija, tdl noriu patikrint. gyveni zmogus ir mokaisi.
  2. Sarunas.Rek

    Česnaku auginimas

    gal galit padet su chemija nuo zoliu, planuoju dali laukelio nupurkst, kazkur jau mineta buvo ka reikia naudot, bet rytoj leksiu i didmiesti, tai kaip ir nera laiko ieskot info. Koks pavadinimas ir kur galima nusipirkt?
  3. Sarunas.Rek

    Apsauga nuo vilku...

    Ponas Mantai33. O kur tie vilkai žiemą turi dingti? Jų į tvartą žiemai niekas neuždarė, tai žmonės juos ir mato miškuose, pamiškėse, laukuose. Pasidarykite tvarte gerą ventiliaciją stoge, nedarinėkite durų naktimis, tai vilkai ir neįeis. Tai pas mane viskas ok seip tik va idomu ar kokiu nors emesi veiksmu ar tik tada pakalbejo cia viesai... kas cia ko imsis, svenciu raj., visai nedideliam plote dvi gaujos pastebetos, baltarusijoj 20 km nuo sienos visus sernus issaude, aisku ir visus zveris isvaike tuo paciu nemazai vilku pas mus atkeliavo, dbr pas mus sernus isguldys, tai vilkai netik gyvulius, bet ir zmones prades medziot. Miskuose vilku yra tikrai per daug, anksciau taip gausiai jie nekenkdavo, o ir kanopiniu nera sumazeje, tai faktas tas, kad vilku gauseja. cia reikia audita padaryt, kaip ten tie moksliukai skaiciavo, ar nebus, kad stikliuose susede parase skaiciu is lempos ir nuplove ta 100k., nenoriu cia nieko kaltint, bet tie visi papildomi tyrimai ir visi kiti valdiski uzsakymai dvokia korupcija per visa neprisklausomybe.
  4. galvoju dar truputi parsisiust, bet dar neapsisprendes, jei nuspresiu parasysiu cia, galesim susitart.
  5. na rinka diktuoja kainas, karteli tarp ukininku sunku pasiekt, bet geriau jo ir nereikia. as manau, kad kai kurie nusvilo ir nebeaugins tiek daug, tai gal viskas atsistatys i vietas., reikia tiketis geriausio, nes jei po 3 litus pardavinejo, tai kaina nusirto iki kinisku cesnaku, o ju kokybe daug praste.
  6. dekui uz atsakymus ) manau tikrai neblogas variantas., vis gi siek tiek daugiau lietuviskos produkcijos rinkoje, nes kiek teko girdet, tai lenkai ten bando smarkiai isitvirtint, bet jei labai musu ukininkai nosies neuzries, tai isstumti juos galima, bent jau neleist plestis ir pilnai uzkariaut didziaja dali rinkos.
  7. Klausimelis tamstai. Kokiais kiekiais teko pardavineti? Kiek kainavo vieta ? Kokia kaina gavot uz cesnakus? Ir jei nepaslaptis koki kieki vezet vienu metu? Aciu uz atsakymus.
  8. Sarunas.Rek

    Česnaku auginimas

    pas mane taip pat viskas turetu but gerai, pries uzsalant ziurejau, saknis isleido sekmingai, del lietingo ir ilgo rudens pasiteisino sodinimas smelyje, nu lauksim pavasario ir pries nuleidziant sniega apipilsiu kiek imanoma pelenais, kad kartu su tirpstanciu sniegu isigertu i dirva, pernai tai pasteisino, bandysiu ir siemet. gal dar kas bande kazka panasaus su pelenais?
  9. vakar skambino, kad jau i anglija atkeliavo, penktadieni ryte uzsakiau per paypal., dbr lauksiu kol broils mano vaziuos atostogu ir atves, aisku galima, kad pastu atsiustu, bet laiko iki pavasario daug. iki uk pristatymas kainavo berods 2,7 euro. siaip likau patenkintas, kad taip greit atsiunte gal itakos turejo tas, kad dabar tik spejo zmones nuskint. kaina tai gali paziuret nete http://www.pepperseeds.eu/peperzaden.html
  10. nu va uzsisakiau jau, ilgas kelias laukia mano cili, nes pirma i uk keliaus, o poto tik pas mane i lietuva.
  11. Kiek žinau, pažįstami pirko iš amazon.com, dar yra: http://www.pepperseeds.eu/ - išsirinksi kokių norėsi... dekui, tikrai nusipirksiu. gal zinai nereikia spec salygu jiem augint, ar uztenka kaip visus cili?
  12. Sveiki, gal kas siemet ar anksciau esat augine zaliuosiu jalapeno pipiriukus, auginau siemet paprastus raudonus cili, bet pas juos mazai "mesos", kiek teke valgyt, tai tie jalapenai buna daug storesne sienele ir sudziuvusiu is ju nelieka tik skurele. Jei kam teko susidurt, buciau dekingas jeigu pasidalintumet mintim ir kur isigyjot seklu. Aciu
×
×
  • Create New...