Jump to content

Dovidaz

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Varėna

Dovidaz pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Dovidaz

    Triušių auginimas

    Cia nuo daug ko priklauso nuo seimininko, nuo zuikio, kam augini zuikius, veislei, mesai ir t.t. Aš tai mėsai ruošiuosi augint
  2. Dovidaz

    Triušių auginimas

    Sveiki, pavasarį noriu pradėti auginti triušius,ir noriu pasiteirauti kaip jūs juos šeriat,esu skaitęs ten kuo šeria ką mėgsta ,bet nežinau kiek maisto naudojat kaip ką,kas šeriat natūraliais produktais ,na geriausiai būtų šėrimo dienotvarkę pvz: Ryte 7-9h tas ir tas kiek ir ko. Po piet 2h tas ir tas kiek ir ko Vakare 6-8h tas ir tas. kiek ir ko Ir šėrimo rezultatai kokie?
  3. Dovidaz

    Triušių auginimas

    Na man asmeniskai tai NZ patinai vangoki. geriausias rezultas gaunasi kai Zelandes sukergiu su Kalifornais Supratau ,ačiū už info, nes aš irgi kažkaip NZ ir būčiau ėmes į pateles,nes skaičiau vislios rūpinasi gerai triušiukais.O dėl kainos kaip? Kiek NZ 1vnt ir Kalifornų 1vnt veislės kainuoja? Nes teiravausi pas rimtą triušininką tai sakė apie 100lt, gal kur pigiau parduoda?
  4. Dovidaz

    Triušių auginimas

    Na aš noriu mišrūnų nes jie įvairesnių spalvų savo reikmėms gražesni bei girdėjau kad NZ sukergus su Kalifornu gaunasi geras mėsinis mišrūnas o kaip dėl vislumo rūpinasi NZ patelės geriau ar Kalifornijos patelė? Beje kiek NZ ir Kalifornų vieslės 1 vnt kainuoja?
  5. Dovidaz

    Triušių auginimas

    Tai kaip supratau pateles imti Kalifornes o nieks nelaiko dviejų atskirų veislių NZ ir kalifornus gerai poruojasi?nesipyksta?
  6. Dovidaz

    Triušių auginimas

    Jei tik savo reikmem, tai manau jokio skirtimo kokius augint. Perki tokius kokie tau graziuasi (gali buti net skirtingu veisliu) ir dziaugiesi. Man net taip idomiau, kadangi misrunai triusiukai buna skirtingu spalvu ir atspalviu. Po to jei jau noresi patapti kazkokios tai veisles puoseletojas tai galesi pasirinti konkrecia veisle. Aha..Bet man svarbiausia kad jie būtų nelepūs nes pvz kokios kitos veislės tai lepios taigi norėčiau pasiteiraut kas augino NZ ir kalifornus kaip kas ar lepūs ar ne ,o gal mišrūnai geriau?taigi norėčiau kad dar kas painformuotų. Ir kaip su maišymu pirkt 3pateles ir 1patiną ar 2patinus 2pateles, patina NZ ar Kalifornų ,Pateles NZ ar kalifornes? argumentuokite.Kaip juos sekasi augint būčiau dėkingas gavęs daug informacijos:)
  7. Dovidaz

    Triušių auginimas

    Sveiki, galite suteikti daugiau informacijos tarp dviejų veislių:Kalifornijos ir Naujosios Zelandijos Baltųjų.Pavasarį noriu pirkti 4 triušius pradžiai savo reikmėms,taigi pirksiu 3 pateles ir 1 patiną(o gal pirkt 2pateles 2patinus? patarkite). Taigi norėčiau pasiteirauti kokias pateles pirkti ir kokį patiną tarp šių dviejų veislių? 3 Zelandijos pateles ir 1 kaliforną , ar 3kalifornų pateles ir 1 zelanda patiną, ar ir patiną ir pateles vienos veislės. Ir argumentuokite savo atsakymus kokius pliusus pvz turi Zelandų patelė ir pan. O gal jie lepūs?gal pradėti nuo mišrūnų?
×
×
  • Create New...