Jump to content

Smidre

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Prisijungė

Atsakymai kurių autorius Smidre

  1. On 2021-04-08 at 19:10, vk_ pranešimas:

    Penkta, sodink derlingas aukštaūges veisles didelėmis uogomis. Šešta, numatyk vietos, kur dar sodinsi šilauogių, kai geri rezultatai nudžiugins. Septinta, planuok įsigyti šaldiklį šilauogių šaldymui žiemai. :music-rockout:

    Kokias veisles rekomenduotum? Valgymui sau ir vaikams, tai turbūt svarbiausia, kad skanios būtų.

  2. Sugalvojau pirmą kartą gyvenime pasisodinti bulvių, kažkokių prie vėlyvesnių. Ar jau laikas kitą savaitę sodinimui, ar dar laukti?

    Pas mus yra kažkiek spragšių, tėvas sako, kad jie visiškai sunaikina bulves. Jei taip, kaip su jais kovoti?

  3. On 2020-08-29 at 15:43, Robertas08 pranešimas:

    Gal kas gali apšviest kokių dokumentų reikia oficialiai prekiauti turguje?

    Be ū.p. dar reikia (jei tikrins maisto veterinarija) sveikatos knygutės (kur iš poliklinikos gaunama, kad dirbti gali); pažymėjimo apie išklausytą kursą kaip dirbama su maistu, krovinio vežimo važtaraščio - tipo pas save pasikrovei kokius kiekius ko ir kokiu adresu važiavo. Taip pat sertifikuotų svarstyklių, bet jas jau kita institucija tikrina.

  4. Prieš 17 valandų, dzipas pranešimas:

    Jei ES lesomis be projektiniu pasiulymu nieko nebus, o jei dar tikrins ar viskas pagal projekta supilta :)

    Tel kausiau NMA kaip tikrins, tai ir su kitu žmogumi jungė, ir prašė palaukti kol pasiklaus kolegų, bet taip ir nesugebėjo normaliai atsakyti; tik paaiškino, kad reikės tą keliuką registrų centre registruoti ir tikrins jo buvimo faktą. Ir "medžiagų panaudojimas pagal projektinį pasiūlymą", kad ir ką tai bereikštų. Bandysiu domėtis toliau, bet tikėtina, kad be ES pinigų gali gautis pigiau ir greičiau :)

  5.  

    On 2017-01-30 at 19:36, dvidas pranešimas:

    <...> dar toks pastebejimas kai dengiam kas antrus metus tai ant vienos skalos bent 2-3 medvascius isukam geriau laiko vejas neisjudina skalu

    Bet tada nudengiant ne tik vinis traukti su tom lūžtančiom kartelėm, bet ir medvaržčius išsukinėti reikia? Skamba, kaip gana nemalonus darbas, jei plotas didesnis.

  6. Sveiki,

    Gal kas esate su ES lėšomis darę keliuką /įvažiavimą /žvyrkelį savo sklypo teritorijoje?

    Norėčiau pasidaryti apie 600m 4m pločio žvyrkelio, darbus atliekant patiems. NMA gana abstrakčiai atsakinėja dėl reikalingų dokumentų. Taip pat nežinau kur kreiptis dėl suplanavimo, kiek ir kokių medžiagų reikia, o šiuo atveju žiūrint pagal poreikį nepadarysi...

    Gal susidūrėte, ar šiaip galite ką nors patarti/rekomenduoti šia tema? 

  7. Prieš 4 valandų, virgis807 pranešimas:

    Oi!! Kaip čia pramoviai pas mane jau ir likusieji pervesti tikrina saskaitu orginalus  technika ,draudima (turi buti galiojantis) ir buh.duomemis

    Dėkui, žinosiu ko tikėtis:) Man tarp dviejų pirkimo etapų praėjo daugiau nei metai ir pamiršau pratęsti pirmų daiktų draudimą iki naujus pirkau. Bet nieko labai baisaus "Nuo 30 iki 120 kalendorinių dienų – 0,5 proc. (nuo pradinės pripažinto tinkamo finansuoti neapdrausto turto vertės)"

  8. Aš tikriausiai paskutinė Kaune pridaviau, 30d. apie 15 val. Šiandien jau iš EDS pažymą NMA pasiėmė. Turėtų praeinamumo balas ilgai nelaukus ir paaiškėt.

    Nors, VBS agentūros duomenimis tas augimas apie 50 paraiškų 07 01 atsirado, nes Klaipėdos skyrius "netikėtai rado krūvą paraiškų užsilikusių". Tikiuosi tokių "netikėtai radusių" daugiau nepasitaikys.

×
×
  • Create New...