Jump to content

1gn3l1s

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Birziai

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

1gn3l1s pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. man atrodo kad tu siaurink traktoriu gama,o tuoj nieko nenusipirksi Nusipirkt tai nusipirksiu, tik spėju vėl grįšiu į pradinį tašką.
  2. Dar toks klausimas iškilo Crystal Orion, gal kai kas apie juos papasakot galėtų?
  3. Siaip neblogai skamba. Bet idomu kaip jis po 5 metu atrodis. Nors kai apziurinejau zetor tai ir gali rast prie ko prisikabint. Gal zinot kur galima toki reliai dirbanti panatyt?
  4. landini Landpower visi modeliai turi toki pat varikli. Nusipirkus silpniausia iseitu pakelt galia bent iki 145?
  5. Ir leidzia ir nelabai Jai tiksliau, ka turi omeny?
  6. Tai šiuos kriterijus atitinka Forterra. O 4t kaip Proxima mazai? Dvigubinti ratai kompensuotu maza svory? Dvigubi ratai nekompensuos mažo svorio, ant tokios kategorijos traktoriu išvis neapsimoka det dubliu, jeigu nesiruoši plestis tai ant 40ha (berods tiek ruošiesi dyrbti) turėtu užtekt ir proximos, forterra su svoriu komplektu sveria 5,6 tonos, ju skirtumai tokie, hsx yra ilgesnė bazė, daugiau begiu, elektrohidraulinis reversas, du pusbėgiai junginėjasi automatiškai, galingesnė pakaba. Jai rasai, kad ant tokios kategorijos dubliu det neapsimoka. Tai kokia nauda is dubliu ant mtz 82?
  7. Tai šiuos kriterijus atitinka Forterra. O 4t kaip Proxima mazai? Dvigubinti ratai kompensuotu maza svory?
  8. Viską tik į mišką kai reiks važiuos mtz. O laukuose reikia naujo. Tai tada gal zetor proxima ar forterra. Čia galvoju kaip jaunas ukininkas impt parama ir pirkt. Bet noriu kad iseitu ir traktorius ir padargai. manyciau gal zetorius geriau nei tas korejietis forterra ir forterra hsx kokie esminiai skirtumai?
  9. Kokią paramą ir kada ruošies imt? Kaip jaunas ukininkas. Kai paaiskes salygos. Dabar tik apsiziuriu.
  10. Viską tik į mišką kai reiks važiuos mtz. O laukuose reikia naujo. Tai tada gal zetor proxima ar forterra. Čia galvoju kaip jaunas ukininkas impt parama ir pirkt. Bet noriu kad iseitu ir traktorius ir padargai.
  11. Tai kad genda žinau. O kaip LS mtrons. Verta žiūrįt į tą koriejiečių kūrinį?
  12. pirk ta kas priesirdies ir netikek ka priesai suoks Deutz Fahr Agrofarm? Vertas dėmesio? Tik dar dėl galios neapsisprendžiau.
  13. Ką siūlytumėt įsigyti jaunam ūkininkui pagal paramą?Dabar bus dirbama 40h ateityje plotas bus didinamas. į kokį gamintoją reikėtų atkreipt dėmesį?
  14. Kiek jis pagal ploti kainuoja? Ir nuo kokio plocio jis sulangstomas?
×
×
  • Create New...