Jump to content

buba

Nariai
  • Pranešimai

    39
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius buba

  1. Ar esate kas nors vytine triusi?

    As siuo metu vytinu. Dariau sitaip- nuo triuso ispjausciau kaip galima daugiau file, psaudziau truputi daugiau negu iprastai kepant, ir padejau parai i saldytuva. Po to itryniau truputi cili pipiru ir katilineje patieses kepimo popieriaus isdelioju ant peciaus ant mazdaug 70 laipsniu pavirsiaus. Po nakties plonesni gabaliukai jau buvo isivytine. Skonis labai patiko. Bus super uzkandele prie alaus.

    Net seiles kauptis pradejo :P O jeigu ciela triusi vytint, issivytintu?

  2. Kiek supratau pats priklausai ne Lietuvos "kailiniu" draugijai, ar klystu?Ziurejau ta draugija, tai ten gal 7 veislynai.Cia lapkricio 16 bus paroda, tai jie ten septyniesia viens kita vertinsis? :lol:

    Taip, ne lietovos. O apie paroda 16 d., kaip zinau, vertins komisija is latvijos. Paciam keista. :icon-rolleyes:

    O tu gali dalyvauti lietuvos organizuojamose parodose?

  3. Sveiki, pavasarį noriu pradėti auginti triušius,ir noriu pasiteirauti kaip jūs juos šeriat,esu skaitęs ten kuo šeria ką mėgsta ,bet nežinau kiek maisto naudojat kaip ką,kas šeriat natūraliais produktais ,na geriausiai būtų šėrimo dienotvarkę pvz:

    Ryte 7-9h tas ir tas kiek ir ko.

    Po piet 2h tas ir tas kiek ir ko

    Vakare 6-8h tas ir tas. kiek ir ko

    Ir šėrimo rezultatai kokie?:)

    Cia nuo daug ko priklauso nuo seimininko, nuo zuikio, kam augini zuikius, veislei, mesai ir t.t.

  4. Pas mane tai hobis. Jieskau geru triusiu per parodos europoj (lenkija, cekija), pats dalyvauju parodose.

    As tai duodu pailset patelem visa rudeni. Kergti pradedu lapkricio pabaigoj, gruodzio men. Rudeni sunku kergesi. O kada per salcius triusiukai isgyvena, tai tures labai gera imuniteta.

    I gimdykla, kada didelis saltis, ant grindu dedu sildoma kabeli.

    Del narvu dezinfekcijos, tai po narvu valymo purskiu probiotiko 1:10 santykiu.Taip pat visada duodu probiotiko i girdykla. Viena karta per 2 men. dezinfikuoju su Ekocid.

    Kokius probiotikus naudoji, turi koki nors pavadinima.

    Gal gali placiau apie dalyvavima parodose, kokius reikia tureti popierius, kokie reikalavimai norint dalyvauti?Kokie dalyvio mokesciai?

  5. Apie NZ nieko negaliu pasakyti, nes neauginu.O kodel tu nori misrunu?Imk patele ir patina kalifornus ir taip pat su zelandais daryk, o paskui bus tik tavo fantazijos reikalas ka su kuo leisti :)

    Na man asmeniskai tai NZ patinai vangoki. geriausias rezultas gaunasi kai Zelandes sukergiu su Kalifornais

    Pas mane ukyje yra vienas misrunas - kalifornas su kazkuo kergtas, tai ka galiu pasakyti, jog jisai visus likusius kalifornus lenkia ant svorio.Manau kad tas maisymas nera blogas dalykas.

×
×
  • Create New...