Jump to content

Raimukis

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Panevėžys

Raimukis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Raimukis

    NMA išmokos

    Na aišku ne tokiais kiekiais, pvz daugiausiai gal iki ha. Tarkim pensininkė močiutė turi 3 ha iš jų kažkiek dirbamos, kažkiek ganykla, tai ką ji pati deklaruoja, bet va kaimynai dar laiko karvučių tai jos žemę ir gano, o už tai jai bulves pasodina, nukasa. ir močiutė ir tie ukininkai patenkinti, jiems nuomotis nereikia, o močiutė taipogi patenkinta, jai nuganyta, tai ji gali laisvai deklaruoti, nebijodama, kad ja kas patikrins ir nubrauks išmokas. Ne jau tik pas mus taip. Na gal su dirbamom sakyčiau kitaip, jei jos yra daug, tai aišku, kas dirba tas ir deklaruoja, bet va hei tik iki ha tai tada nesicackina.
  2. Raimukis

    NMA išmokos

    Pas mus kaimelyje pilna tokiu, kurie patys deklaruojasi (ypač eina kalba apie ganyklas) ir gauna išmokas, o jas šienauja, pvz. ukininkas, kuriam ta pieva reikalinga, aišku už kažkokį atlygį, tarkim išdirba žemės savininkui kažkokį nedidelį plotelį, ar šiaip ką užauginę duoda.
  3. Sveiki, norėjau paklausti, kai nuomojatės žemę, ar išmokas jums atiduoda žemės savininkai, ar sau pasilieka, ir dar, jei tarkim nuomojatės žemę mokate nuomos mokestį, NMA išmokas atiduoda irgi jums, ar tai atsispindi žemės sutartyje?
×
×
  • Create New...