Jump to content

Alfonsas

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario Alfonsas paskelbtas turinys

  1. Sveiki, ukininkai. Turiu tokia bedele, galvoju nusipirkti elektrini piemeni, bet apie juos mazai ka nusimanau...(o piemens reiktu tropnaus... pries hailendus nepasokinesi ) turiu nusiziurejes tris variantus: 1. http://www.electric-fence.com/item_30/D ... rgizer.htm 2. http://www.avena.lt/Galvijams-ir-avims/ ... ct_id=1700 3. http://www.mtools.lt/ukioprekes/elektri ... uct_id=606 Tai va, galvoju is siu kazkuri issirinkti. Gal kas patars kuris geriausiai man tiktu, plota ketinu tverti iki 5 ha. O gal zinote kokiu kitu firmu, galingesniu, geresniu ir pan. Aciu uz patarimus.
  2. Alfonsas

    Hailendai

    Na, ačiū už įsakytas nuomones... Kai kada nors nusipirksiu, parašysiu kaip man su jais sekasi
  3. Alfonsas

    Hailendai

    Hailendai todėl, kad jie, kiek skaitinėjau, yra daug ramesni, jaukesni.... Tad aš galvoju, kad jiems tvorų nereikia itin tvirtų (manau, kad užtektų viena spygliuotą dratą kartu su elektriniu piemeniu). Ir dar jų gaudyti nereikėtų! Va, o apie galovėjus aš iš pat pradžių taip pat daug masčiau, (juos gal ir labiau apsimokėtų auginti), bet bijau, kad aš su jais nesusitvarkysiu... Jei klystu, prašau, forumiečiai, pataisykit...
  4. Alfonsas

    Hailendai

    Va parašė jau žmogus, jai biznį nori padaryt , tai nelabai gausis, nes visokios kaimo turizmo sodybos jau prisipirko jų, o jai turi daug žemės visokios krūmais apaugusios tai galima bandyt ištikro jie nėra reiklūs nei salygoms nei pašariui. Plius gauruoti , tai per paprastesnį el. piemenį eina kaip per tuščia vieta. O pirkt tai tikrai rasi yra kažkoks ūkis kur daug turi. Tai kur tas ūkis, kuriame hailendų daug turi ir juos PARDUODA? Nes ieškau pirkti ir niekur nerandu jokių skelbimų, nuorodų ir t.t.
×
×
  • Create New...