Jump to content

Rublis620

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    skuodas

Rublis620 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Rublis620

    Česnaku auginimas

    Na istiesu gal jus ir teisus kai esi uztikrintas kur prakisi viska tai sumazeja galvos skausmu nemenkai. Na as manau juk jei nesi bukas netingi truputi pakrutinti smegeneliu realizuosi. Istikro mastau apie kokia puse hektaro pradziai ir seklu pasidauginti ir realizuoti kazkiek butu galima. Sakykit ar esat bande tas cesnaku sejamasias kiek skaiciau cia forumuose cesnaka reikia sodinti saknelem i apacia o su ta sejamaja kiek uzmaciau tai tos skilteles ir ant sono atsigula ar nieko cia tokio isdygsta visvien ar sunkiau tada jau prasikalt daigui buna?
  2. Rublis620

    Česnaku auginimas

    Gerai lengvesnis klausimas man ydomu kokiais plotais auginate as mastau pasisodint koki hektara turiu technikos tokiam plotui apdirbt ir dar didesniam tiesiog noreciau pabendrauti su tokiais kurie didesnius plotus auginat pvz hektara ar daugiau.
  3. Rublis620

    Česnaku auginimas

    Sveiki perskaiciau si foruma galima sakyti visa noreciau paklausti kokiais kiekiais auginate? gal gali kiekviena pasakyt kasgalit koki kieki cesnaku auginate aciu.
  4. Sveiki gal kas auginate bulves bulviu traskuciams. Kaip del seklos girdejau juk reikia is ju imt sekla ir t.t. jei galit papasakokit kas zinote nes esu suinteresuotas labai situo reikalu.
×
×
  • Create New...