Jump to content

Donatas17

Nariai
  • Pranešimai

    118
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Reputation Activity

  1. Patinka
    Donatas17 got a reaction from K_Nerijus in japoniski traktoriukai   
    Sveiki. Aš asmeniškai nors ir pirkau savo traktoriuką gana seniai, bet vis nuolat pasižiūrių ką atveža naujo ir kokiom kainom. Manau kainos labai nesiskiria lyginant nuo tada kai aš pirkau, bet labai skiriasi tarp įmonių. Aš savajį pirkau Gringrase, Utenoj, tai kiek pats pastebėjau ir kiti čia forume rašė, pas juos galima nupirkti apie 30% pigiau negu Vilniuje arba Kretingoj. Bet Gringrasas niekur nerašo kainų, todėl reikia nuolat jiem skambintis ir klausti.  Taip ir dėl atsarginių dalių, radau pas juos net po 40-50% pigiau negu kitur, o dalys visur vienodos. Čia tik mano asmeninė nuomonė tokia. O dėl to kad gal paskui dar atpigs traktoriai tai nežinau, tuoj Eurą turėsim, pažiūrėsim kaip tai paveiks traktorių rinką
  2. Patinka
    Donatas17 got a reaction from mindevand in japoniski traktoriukai   
    Tai sakykit jum neatrodo, kad problema yra ne japono detalese, o tame kad mes gebam ipirkti tik 30-40 metu senumo modelius ir dar naglai tikimes, kad jiem bus detaliu pilnos parduotuves? As tai butent cia matau problema. Neturi zmones pas mus tokiu pinigu, kad ipirkti naujesnius modelius, kuriems ir detaliu yra, ir kurie tarnautu kaip sakot po 5 metus be defektu.
    Esam ir mes kreipesi del senu Ferguson detaliu i atstovus, deje nepalaiko serviso tokiem antikvaram ir tenka ieskoti analogu kaip kad japonam.
    Del iseki dezes sukonkretinkit, labai idomu isgirst kas ten netvarkoma yra?
  3. Patinka
    Donatas17 got a reaction from dainiuspet in japoniski traktoriukai   
    Pardavejas? turi servisa, detaliu tiekima, nusimanancius meistrus, platu padargu asortimenta, gali ir suteikia garantija, užsiima zemes ukio veikla ar susijusia ne maziau 10 metu?
    O gal tiksliau laikinas perpardavejas, kuris rinkoje bus tik laikinai, kol zmones prades atsakingiau ziureti pas ka isigyja.
    Siuo metu pardavineti japonus bando kas tik netingi, baldininkai, buve automobiliu perekupai, net mesininkai ir tie, taciau juos pardavejais niekaip nedrysciau vadinti.
  4. Patinka
    Donatas17 got a reaction from RimantasB in japoniski traktoriukai   
    Aš taip pat manau, kad reikia žiūrėti kainą ir aptarnavimą. Šitas pardavėjas nėra žinomas, tikriausiai atsivežė kelis traktorius ir pardavinėja. Mano nuomone tai būtų tas pats kaip perkant automobilį turguje, nežinai kas su juo buvo daryta. Šiuo atveju žinai kad tikrai nebuvo niekas daryta. Didžiosios įmonės turi pilną servizą, detales ir pan. Kiek žinau visus traktorius apžiūri, pakeičia tepalus, filtrus jei paprašai, suremontuoja jei patys mato kad varva tepalai ar dar kas negerai. Vienu žodžiu gauni traktorių paruoštą darbui. Plius dar suteikia ir garantiją, kiek žinau Gringrasas duoda šešių menesių garantiją varikliui ir greičių dėžėj. Pirkdamas iš perekūpo niekad negausi tokių garantijų.
    Skambink visiem ir klausinėk kainų, jei kaina ženkliai žemesnė pas šitą pardavėją, tuomet gal ir verta pas jį pirkti. Kitu atveju siūlyčiau dairytis į didžiasias įmones. 
×
×
  • Create New...