Jump to content

Deivis00

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kaišiadorys

Deivis00 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Deivis00

    Žoliapjovės, krūmapjovės

    Nusprendžiau šiek tiek pataupyti ir pasiimti STIHL FS 130. Ačiū visiems už atsakymus.
  2. Deivis00

    Žoliapjovės, krūmapjovės

    O ką manot apie SOLO ? Rašo kad pagaminta Vokietijoje, garantija duoda 24 mėn. Žiūriu šį modelį: http://www.zoliapjoves.lt/Krumapjoves-b ... ec302dfda2 ir galios už tokia suma turi daugiau nei STIHL, bet ar kokybe prilygsta STIHL ?
  3. Deivis00

    Žoliapjovės, krūmapjovės

    Šitą Suptec aš ir turiu tik kitu pavadinimu ir 2kW, bet vistiek nelabai tikiu kad galios jie turi daugiau nei 1.5 kW, nes šienaujant didesne ir tankesne žole ar su žylka ar su disku iš karto kemša. Tai ką galiu pasakyti kad per garantini laikotarpi pas meistrus buvo 2 kartus, pasibaigus garantijai vėl sugedo, vėl vežėm pas meistrus pakeitė rėle ir sezona dirbo normaliai, bet neseniai atsitiko nauja bėda susivarė kardanas, atsukau išardžiau ir kardano galas kur eina į variklį beveik nudilęs tai paėmiau ir apsukau kardana kita puse ir dabar dirba normaliai, bet nežinau kiek ilgai. Ir kas blogiausia kad jis labai daug benzo ryja. Todėl galvoju geriau nusipirkt normalu trimeri kuris ir benzo tiek tikrai neryja ir dirbti be vargo.
  4. Deivis00

    Žoliapjovės, krūmapjovės

    Sveiki, jau atsibodo vargti su senu kinišku no name ir atėjo laikas pirkti nauja trimeri. Šienaujama per mėnesį apie 2 kartus po 15-20a. Žolės aukštis apie 20-30 cm, bet bus vietų kur žolė bus ir iki kelių. Reikia ne itin brangaus iki 1000lt, kol kas išsirinkau šį: http://www.ginalas.lt/lt/katalogas/stih ... es/56.html , bet šiek tiek gąsdina kad nebūtu per mažai galios. Gal kas turi panašu ar gali pakomentuot ar pakanka galios, kaip pačio trimerio kokybe ar patogus ?
×
×
  • Create New...