Jump to content

gaz69

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Skuodas

gaz69 pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Noriu paklaust nekurdamas 2 temos ar ten ant karbo kur užsideda tas dubuo su oro filtru turi jame būt tepalo?nes išvaliau ir išpyliau ta pasenusi tepala pilt atgal ar nereik?
  2. Na supranti jisai yra savadarbis tik priek/gal tiltas,variklis originalios gaz69 dalys ir dar visokios smulkmenos padedantis prie ūkinių darbų.Kiek atsimenu tai ji pagamino mano senelis su mediniu ąžuoliniu rėmu tik neįkertu kodėl tas laikais iš metalo nedarė tai labai neįprastai atrodo tad į ji investuot neapsimoka,nes tevas ji vesdavo visados su rankena ir tai tikrai nėra lengva,nes pasukt ją daugiausiai galima du kartus,nes vėliau iškrenta rankena ir vėl viska kartoji.Reiks galvot gal su 'buksyru' pavyks užtempus užvest,nes nematau prasmės su rankena vargt.
  3. gal kas žino kaip greičiau užkurt rankena?nes prabuvęs garaže beveik 2metus tai kai suku rankena tik pro karbą šaudo ir rūksta dūmai net nebando griebt,o su starteriu bandau kurt net nesuka,nes akumuliatorius išsikroves o pakraut bandžiau apie 10h visvien 2 kart pasuka sparnelius ir nustoja sukt kaip užkurt?
  4. dabar išejas tvarkyt atsiradau pirma cilindra ir atjunges visus aukštos įtampos laidus,nuėmes dangtelį paskirstytojo bšk pavales viršu atradau numeriuka 1 ant kairės pusės apatinės duobutės ant kurio ir žadėjau maut pirma laida tai per žiopluma ir nepastabuma vargau visa savaite
  5. Va pažiūrėjau šita video ir nusprendžiau kad galima atsukt pirma žvake ir su brožektorium per ta skyle šviesti ir žiūrėti kada vožtuvas užsidaro ir tas skaitysis mirties taškas? ir tada žiūrėt į skriejika kurio kontaktas dangtelio bus arčiausiai tas bus pirmasis ir tada pratesti pagail laikrodžio rodykle 243 gerai mastau?pavyktu?
  6. su kuom ir kaip man pasiekti virsutini mirties taska?
  7. Susiradau kaip eina vožtuvai pagal eile tai eiliškumas butu 1243 tik dabar reik susižinoti kokioje vietoje pati pradžia gal kas žino kaip 1cilindra paskirstitojame atsirast kad skeltu kibirkšti eiles tvarka tiesiai y vožtuvus? kaip priklauso,o dėl to numeravimo tai ieškojau bet nelabai pavyko gal gali tikslia vieta nurodyti arba kokia nuotrauka?
  8. Sveiki,Noriu paklaust kokia tvarka reikia uzmaustyt pyplaidzius ant gaz69 zvakiu,nes kaskoki kart visus numoviau ir nepaziurejau kad reiks pagal eiliskuma sumaustyt reiktu kuo greiciau atsakymo.
×
×
  • Create New...