Jump to content

PaAgro

Nariai
  • Pranešimai

    28
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Vartotojo informacija

  • Lytis
    Not Telling

Miestas

  • Miestas
    Panevėžys

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

PaAgro pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

2

Reputacija

  1. Informaciją galite rasti čia: http://www.avanttecno.com/www/global/machines/e-series/
  2. Atvykite į renginį. Galėsite ne tik sužinoti daugiau apie elektrinį krutuvą, bet ir jį išbandyti
  3. Paskubėkite užsiregistruoti. Galimybė pačiam išbandyti krautuvą. Avant Baltic Tour Kovo 14-15 dienmis Renginyje svečiai iš Suomijos - Avant gamyklos atstovas ir Avant sukvežimis su naujienomis. Numatomi Avant modeliai: Naujiena - tik baterijomis varomas modelis! 225 LPG - dujinis krautuvas 200 - modelis su reverso svirtimi 200 - Avant su L-kabina Didysis Avant 755 i ! Renginį organizuoja UAB „SV Technika" ir UAB „Panevėžio agrochemija".
  4. Avant 630 sveria 1,45t. , o kinieiškas 3,60t, o kelimo galia panaši Avant 28AG , kinietiškas 36AG kuro sąnaudos Avant 3-4l., kinietiškas ???? Svarbu, garantija 24 mėn ! Lietuvoje tokių yra kiekviename regione, Wolfų kokie 2 Avantas turi teleskopinę strėlę.... Ir gali įlysti į kiekvieną sovietinės statybos fermą. Kainos skirtumas +5000 eur., ir rami galva dėl kokybės
  5. Kinietiškas kainuoja nuo 12 tūkst. Naujas Avantas 420-tas kainuoja nuo 13,500 eur. Jei apie variklius Kinietiškas Yanmar už papildomą mokestį, o Avant (Suomiškas) su Japoniškais Kubota varikliais - be papildomų mokeščių. Plius servisas Lietuvoje, bei detalės per savaitę.
  6. Kviečiame į renginį Avant Baltic Tour Kovo 14-15 dienmis Renginyje svečiai iš Suomijos - Avant gamyklos atstovas ir Avant sukvežimis su naujienomis. Numatomi Avant modeliai: Naujiena - tik baterijomis varomas modelis! 225 LPG - dujinis krautuvas 200 - modelis su reverso svirtimi 200 - Avant su L-kabina Didysis Avant 755 i ! Renginį organizuoja UAB „SV Technika" ir UAB „Panevėžio agrochemija".
  7. Priklauso nuo komplektacijos Būtų nuo 16 600 eur.
  8. Toks kaip įraše 7 metrų 21 500 eur
  9. Jei ieškote žemės dirbimo agregato - suomiškas Potila kultivatorius yra geras variantas. Va taip gražiai dirba
  10. PaAgro

    kultivatorius

    Sveiki, rinkdamiesi žemės dirbimo techniką, nepamirškite, kad galima įsigyti ir suomijos gamintojo Potila technikos. Jos ieškokite UAB "Panevėžio Agrochemijoje", nes nuo šių metų mes oficialūs atstovai. http://www.panevezioagrochemija.lt/potila.html
×
×
  • Create New...