Jump to content

napoles

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario napoles paskelbtas turinys

  1. Buvau šią sav. į gringrasą užsukęs, kaip tik mačiau latvis nuo daugpilio pasikraudinejo tokį pat yanmara 215 Įdomumo dėliai užklausiau ką suderėjo, minėjo vienuolika su trupučiu, tai kaip ir manau permokėsi smarkiai pirkdamas pas tą perekupą. Esu girdėjęs, kad jis pagrinde mašinas stumdo aikštelėse, tik su tom biznis sunkesnis, tai metėsi prie japonų. Mum pasirodė, kad kaina normali, nes traktoriaus stovis tikrai geras. Buvom ir litechnijoj, ir kretingoj, tai už tokią kainą nieko panašaus neturėjo. Litechnijoj už 16,5ag yanmarą prašė 13500lt, kurio stovis atrodė žymiai prastesnis, skardos parudijusios, padangos suskeldėjusios. Kretingoje buvo neblogų variantų, bet galingesnių traktorių kainos nuo 18000lt. Ir ar tikrai jis perekupas ar tik gandai? Jeigu perekupas, tai iš kur perka tuos traktorius? Gringraso? Sakė lapkričio mėnesį jis turės virš 20 traktorių, tai gal tiesiogiai importuoja.
  2. Kurį pirktumėt? http://auto.plius.lt/skelbimai/kubota-g ... 72451.html ar http://www.autogidas.lt/-japoniskas-tra ... 56946.html ?
  3. Sveiki, Kreipiuos į japoniukų savininkus ir į tuos, kurie gaudosi technikoje. Turiu išsirinkti vieną traktorių iš dviejų, kurie turi skirtingus privalumus ir trūkumus. Todėl būčiau dėkingas jeigu pasidalintumėt savo nuomonėmis ir palengvintumėt apsisprendimą. Traktorių specifikacijos: Traktorius Nr.1 Nr.2 Arklio galios 18ag 21ag Pagaminimo metai 2000 – 2003 1987 – 1992 Motovalandos 480h 876h Frezos plotis 150cm 140cm Svoris 1250kg 900kg Vairo stiprintuvas Yra Nėra Kaina 15000lt 16000lt Pirmojo pliusai: naujesnis modelis, pagaminimo metai, mažiau dirbtas, sunkesnis, vairo stiprintuvas. Minusas, kad mažiau arklio galių ir plati freza - 150cm, klausimas ar pakaktų galios tokiai frezai? Antrojo pliusas galia, siauresnė freza. Minusai: metai, daugiau dirbęs, mažesnis svoris. Abu traktoriai iš pažiūros tvarkingi. Kurį rinktumėtės jūs?
  4. Sveiki japoniukų savininkai, Prisireikė ir man traktoriuko, tik bėda, kad nežinau kokį išsirinkti. Dirbamos žemės apie 1ha, kuriame reikės ir paarti, ir pafrezuoti, ir žolę pašienauti. Biudžetas iki 16000lt. Ar yra koks skirtumas tarp skirtingų modelių? Kubota? Yanmar? Iseki? Ačiū tam, kuris nepatingės atsakyti:)
  5. napoles

    Česnaku auginimas

    Sveiki česnakų augintojai, Užduosiu kvailą ir naivų klausimą. Ar įmanoma iš šiandien augančios pievos, iki rudens, paruošti dirvą tinkamą česnakų auginimui? Tikriausiai viskas įmanoma, tik neaišku ar kas užderės:) Bet jei neišsižadant jaunatviško entuziazmo, kokia turėtų būti dirvos paruošimo eiga? Nušienavimas-nugrėbimas-raundapas-frezavimas-arimas-vėl frezavimas-akėjimas? Kuo įtręšti dirvą? Dirvožemis rūgštus, aplink sklypą pušynai, avietynai. O gal neskubėti ir pabandyti dirvožemį pamaitinti žaliąja traša? Užsodinti žieminį rapsą ar avižų ir vikių mišinį? Esu asfalto vaikas, su žemės ūkiu dar tik pradedu pažindintis, būsiu dėkingas už protingus patarimus:)
×
×
  • Create New...