Jump to content

kerzavas

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    vilkaviskis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

kerzavas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

1

Reputacija

  1. Nava gedimas rastas... siurblio el. dalis kvailiojo.. remontas kainavo 650€.
  2. Turbina kaip ir normaliai dirba. .. ryt dar karta atvaziuos is ewos paziuresiu ka pasakys..nes jau du kartus buvo ir nieko konkretaus nepasake... kompas tipo nieko nerodo.
  3. Yra mechaninis kuro padavimo surbliukas.. pakeistas nauju..nieks nepasikeite..vistiek trukcioja.. manau kad gali buti pagrinindinis kuro siurblys sugadintas.
  4. Variklis kada sutrukcioja dingsta jo visa jega.. kaip pasakius pasidaro bukas..perjungi i kt. pavara kad jam butu lengviau vezti jis vel atsigauna ir tempia gerai....kol negauna rimtesnes apkrovos..kaip pavyzdys varai keliu ir prasideda kalniukas gaunasi varikliui apkrova ir jis ima trukcioti ir ima tiesiog stoti.. ir kartais ismeta klaida error 1077. Manau kad avarinis rezimas neisijungia. Toks vaizdas kad truktu kuro..
  5. Filtrai buvo keiciami reguleriai... trukciojimas prasidejo po nauju filtru pakeitimo praejus 50 mot.v..
  6. Pas mane jis ima dusti kaip gauna apkrovos.. nors saltas kartais ir be apkrovos sutrukcioja.
  7. Zinoma gal ir kvailas klausimas.. bet kaip suzinoti kad kompas blogas ar pats kuro siurblys jau gatavas... kalbant apie filtrus tai visi nauji...kura buvau pajungias tiesiai is kanistriuko.. nieks nesikeicia... gal sakau kuro siurblys jau savo atitarnavo.
  8. Kartais ismeta klaida... error 1077.. gal cia gali buti problema. Nors is ewos buvo atvykias zmogus su kompu ir nieko nerado.
  9. Sveiki... Turiu problema... pradejo nedirbti massey ferguson 6475 variklis... uzsikuria variklis dirba graziai, gali gazuoti gaza prema gerai... kol nepradedi vaziuoti.. kai pradedi vaziuoti ima variklis trukcioti ir digsta variklio jega.. pagrinde taip buna kai variklis gauna apkrovima.. variklis stovi perkinsono gamybos metai 2004m. Nezinau ka daryti ir nuo ko pradeti... gal kas kokiu minciu turite kas galejo nutikti? Nes faktiskai neimanoma vaziuoti....
  10. Sveiki. Galvoju pirkti 4 korpusu vartoma pluga "Agrolux MRT", su reguliuojimu arimo uzgriebiu ir hidrauline apsauga, bet niekur nerandu apie siuos plugus info.. Gal kas turit sios firmos plugu? Kokie atsiliepimai apie juos, kaip jie laiko?
  11. Svoriai priekyje yra 550kg., nesiojami ant priekines pakabos, tiltas paprastas neamortizuojantis.
  12. Sveiki turiu problema ir nezinau ka daryti, vaziuojant lygiu keliu labai sokineja traktorius (CASE MX-120 ), kaip sako "joja" traktorius... Gal turit kokiu minciu, kas cia netaip, sakau gal slegis padangose netinkamas...?? Prasau jusu pagalbos ir minciu...
×
×
  • Create New...