Jump to content

vladas1988

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario vladas1988 paskelbtas turinys

  1. Nuluzo velenelis kuris perjungineja darbini nuo variklio arba nuo ratu, nujemes dankti pakeisiu?
  2. lenkiska 700 o cia suaitu apie 150 man tie laiptai prie duru i gumos viska gadina zodziu darysiu kelsiu nuotraukas gal kaskam idomu bus
  3. sveiki visi noreciau pasigaminti kabina t-25 traktorui kaip ir man viskas aisku turiu brezinius viska turiu bet esme tame kad prie duru pas mane kasko truksta (gryndis tik o pas kaimyna jau eina kaskoks pakilimas kaip kabinai) toliau pas mane viskas ant varstu jokiu gumu patarimu ir ideju? darysiu pagal sita brezini. Del raslevu atsiprasau sunku man lietuviskai
  4. Vakar luzo alkuninis velenenas tai zinios kad 2 men eile kur taiso sedesiu isisiepes be mtz
  5. jis vedasi is puses raktelio pasukimo kaimynas atvede meistra sako kad velivas degimas, tai kas cia jam tepaliniam ziedam jau sakes? ar dar kaskur bedu yra spaudimas salto 4~ karsto 3 visa diena laikosi antifrizas nemazeja forsunkes siurbli meistras tvarke panevezi.
  6. Pasirodo degina tepala i jau pradejo gazo davus mest melina duma bet variklis traukia gerai pagal ideja turi mest juoda kaimynas sako reik perstatyt degima ir bus gerai as nebezinau ka cia bedaryt su tuo traktorium kazi jai dapilineciau tepalo jis atlaikytu sezona? po sezono varyciau pas rimtus remontininkus.?
  7. Ant mazu apsuku pradirbo apie puse dienos, sendien leksciavau gavo apkrovu nebemete nieko gal kondencatas ejo bet kaimynas sako kad su galva problemos gali buti. Nei tepalas nei antifrizas nemazeja.
  8. Sveiki iskilo tokia problema mtz pradejo pust per kamina tepala ar kura sunku suprast. Ir gana stiprei langa priekini net apipucia visa kas cia atsitiko? Anksciau dumino smarkei nuveziau sureguliavo siurbli paziurejo forsunkes nebedumina, bet cia gal ne prie ko kad siurbli reguliavo?
  9. kairys reikejo keisti dekui uz informacija pasikeiciau rankove nujemiau tai atgal istatyti nauja sunku nebuvo.
  10. Kaip pakeisti galini pusaši. Viską jau išardes o pats pusašis matosi stovi ant šlicu tai turi išsitraukti ar kaip?
  11. Aš ir taip manau kad čia pompa kalta bus o daug darbo ja pakeisti?
  12. Sveiki visi tai va dirbant staigei dingo tepalo spaudimas keičiau dacika bet nepadėjo.Vistiek 0 rodo kas galejo nutikti?
×
×
  • Create New...