Jump to content

andrelis22

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius andrelis22

  1. turejau ir as patroli 3.3 motoru tik va 84 metu neuzmusamas daiktas (variklis) one kebulas, po to pirkau patruli gr 91 su 2.8varikliu tai tox grabas kad po metu teko is senuko imt varikli ir deti i GR Ir kiek visu teiravausi visi pasake kad patrulis tik su 3.3varikliu patikimas

    koki nusipirkai,toki ir turejai,pardavejas jau me pirma dzipa turejo ir butent 2.8 ieškojo,kai pirko ta patruli,o ne 3.3,kiek žmoniu tiek ir nuomoniu,kaip vaziuosi,taip ir turesi,kaip pvz yra bmw 2.5 dyzeliniai,tipo siurbliai ir galvos nelaiko,pas mane omega 2.5 su tuo bmw matoru,iki ribotuvu daznai pakaukinu ir ka?tfu tfu,galva vietoj,jokiu mikroitrukimu,tai vat.

  2. Auto po kaima važinet,nes fermos ant kiemo stovi,apie 1km,ypač tokie orai akip dabar,su lengvaja uzmiršk,nu tai ir iki miško palekt reikia,ganyklom tvert pats tas,žodžiu kaimo arklio su ratais reikia :D žiurinejau hyundai galloper,kaip jum šitas modelis? :icon-rolleyes:

    Toks varijantas beveik ir geriausias . nes numatyta suma investicijoms neaudringa . Aš irgi apžiūrinėjau galopery , bet neradau dyzelinio . Frontera nėra labai pravaži , ji labiau asfaltinė .....Jeigu dyzelis nebūtinas dar yra SUZUKIAI samurajai , vitaros . Dauk informacijos : http://www.4x4forum.lt/index.php?

    Dyzelis būtinybė :D pajero,galloper ir patrol,ties šiais dairaus dabar.

  3. dar klausimas kur naudosi? medzioklė..laisvalaikis..darbo reikalais i laukus..? ar kaip šeimynini auto? jei normalesni-komfortiškesni uz tiek nelabai paimsi.. darbini gal pavyks..

    Auto po kaima važinet,nes fermos ant kiemo stovi,apie 1km,ypač tokie orai akip dabar,su lengvaja uzmiršk,nu tai ir iki miško palekt reikia,ganyklom tvert pats tas,žodžiu kaimo arklio su ratais reikia :D žiurinejau hyundai galloper,kaip jum šitas modelis? :icon-rolleyes:

×
×
  • Create New...