Jump to content

andrelis22

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario andrelis22 paskelbtas turinys

  1. Sveiki traktoristai,turiu klausimėli,gal kas esate y diržini rulonų presą vietoj 6 diržų susidėję 3 plačius?Nuomonių norėciau,ačiū.
  2. šilalės rajonas,parduodu,tebera.
  3. bet ar yra vertas ko nors? koks santykis apsisukimo ? aš pirkau Rietavo turgui 1 prie trijų zeimeriui tai mokėjau 200 lt 1 prie 2.5 kiek tėvas sake,dar sakė kad tipo iš kazkokio šiaudų smulkintuvo.
  4. man jo senai nebereikia,tai kaip jį apibūdint,norint parduot?
  5. Sveiki,gal zinote nuo ko šitas reduktorius ?
  6. žodžiu reikia šita daikta nuimt,kad uždet ta šaiba,kokiu minčiu turit?
  7. Sveiki,nuemes kartery,jame radau dvieju daliu fiksavimo zieda,be jo alkuninis slankioja,tai jį reikia vel įdet,klausimas,ar reikia skleist traktiru pusiau norint įdeti sita fiksavimo zieda?
  8. koki nusipirkai,toki ir turejai,pardavejas jau me pirma dzipa turejo ir butent 2.8 ieškojo,kai pirko ta patruli,o ne 3.3,kiek žmoniu tiek ir nuomoniu,kaip vaziuosi,taip ir turesi,kaip pvz yra bmw 2.5 dyzeliniai,tipo siurbliai ir galvos nelaiko,pas mane omega 2.5 su tuo bmw matoru,iki ribotuvu daznai pakaukinu ir ka?tfu tfu,galva vietoj,jokiu mikroitrukimu,tai vat.
  9. Fsio,parvarytas NISSAN PATROL 2.8,1990 GR,yra trūkumų,bet del jų važiuot galima,ne nauja mašina visgi
  10. Toks varijantas beveik ir geriausias . nes numatyta suma investicijoms neaudringa . Aš irgi apžiūrinėjau galopery , bet neradau dyzelinio . Frontera nėra labai pravaži , ji labiau asfaltinė .....Jeigu dyzelis nebūtinas dar yra SUZUKIAI samurajai , vitaros . Dauk informacijos : http://www.4x4forum.lt/index.php? Dyzelis būtinybė pajero,galloper ir patrol,ties šiais dairaus dabar.
  11. Auto po kaima važinet,nes fermos ant kiemo stovi,apie 1km,ypač tokie orai akip dabar,su lengvaja uzmiršk,nu tai ir iki miško palekt reikia,ganyklom tvert pats tas,žodžiu kaimo arklio su ratais reikia žiurinejau hyundai galloper,kaip jum šitas modelis?
  12. tai juk parašiau kokios auto ir kokios lėšos auto,laukiu + - uz viena ar kita modeli.
  13. butent dėl kokių priežasčių? jokios blokiruotės, ir šiaip opelis ir visureigis kažkaip nelabai limpa. geriau negu lengvoji auto
  14. Sveiki,ką iš savo patirties galit pasakyt apie už tokia sumą perkamą visureigį?Įmanoma gerą varinatą paimt?renkuosi iš mitsubishi pajero,opel frontera,nissan patrol,visi dyzeliukai,ačiū iš anksto.
  15. valandą padirbo,apšilo,viskas čiki,na bus matyti.
  16. Nuemem galvą,tarpinė kaip ir sveika,galvą nušlifavom,tarpines visas vistiek absoliučiai pakeitem,tepalai kiti,vanduo ir kitas,šyla variklis dabar,tikiuos nebus kokia gilze trukus arba pati galva.
  17. Sveiki,pro mano belaruso 82.1 alsuokli pradėjo eit vanduo,paziurejus matuokle,matesi kad vanduo parejo į tepalus,kame reples?
×
×
  • Create New...