Jump to content

Freedox

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Panvezys

Freedox pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Freedox

    Naujas zemesukis

    Planas toks, pradžiai 12he kad gauti ES paramą ir įforminti save kaip jaunasis ūkininkas, o laikui bėgant žinoma plėsti veiklą. Tas 12he pagrinde tik papildomom pajamom gauti, nes planuoju žemės paskirties žemę užsodinti hibridinėmis drebulėmis, tuopomis ir gluosniais. Tai kaip supratau 12he šiek tiek per mažai išsilaikyti? Gal žinai šiek tiek daugiau apie ES finansavimą audinant hibridinius medžius?
  2. Freedox

    Kalėdų eglutės.

    Tai ir reikia daryti, kad daugiau tilptu gali supakuoti miske, ispakuoti pardavimo vietoje ir pirkejui issirinkus supakuoti vel. Tai dvigubas pakavimas kainuos 1lt tai lyginus nera taip jau daug. Beje airioje taip ir daroma eglute supakuojama pries tave, ir jei pageidauji pragrezia skylia kote kad metalinis stovas isisuktu.
  3. Sveiki, Labai norėčiau pasireitauti jūsų nuomonės. Turiu tokią įdėją - nusipirkti nuo 12he miško valdos ir užsiimti miškininkystę. Įsiregistruoti kaip jaunasis ūkininkas, jei pasiseks gauti ES ir LT paramą ir pdarėti suktis su mišku. Taigi man įdomu ar verta tuo užsiimti? Ar 12he miško užtektinas plotas kirtimui ir atauginimui? Ir ar išviso toks variantas realus? iš anksto dėkui už atsakymą.
×
×
  • Create New...