Jump to content

juka

Nariai
  • Pranešimai

    16
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius juka

  1. Sveiki susikloste tokia situacija, pradejau nuo keliu aru braskiu, o dabar jau turiu virs hektaro, tai galvoju kad laikas butu legalizuotis ir ukininku patapti, kad ir mazu, bet niekur nedingsi. Tik stai klausimas kaip su ta buhalterine apskaita, nejaugi ji tures buti pildoma tokia pat kaip ir stambiu ukiu, nes mano ukelis tai kaip ir pusiau natūrinis, net mokesciu jokiu moket neturiu, nes pats dirbantis o zmona augina vaika iki 8 metu. gal galite kas pakomentuoti. Dekoju.

    Kaip paaiskino LŽUKT tokiems kaip man reikia pildyti "Žalia knyga" ir kol netampi PVM moketoju gali niekam nerodyti :lol:

    turiu nedideli ukeli, esu ukininkas ir pvm moketojas, tai konsultavimo tarnyboj sake, kad uztenka supaprastintos apskaitos ir zalios knygos. Tik tada reikia susimoket 5% nuo pajamu ir kas men. gpm sodrai. O ta zalia knyga tai reikes mokesciuose rodyt, pagal ja ataskaitas teikt.

  2. Sveiki. Nusipirkau braskiu daigu, tamsios pleveles, yra paruosta zeme. Kiek teko matyti, ant zemes reikia uzkloti plevele, prapjauti skyles, padarius duobutes palaistyt ir sodint. Ar tai ir viskas? Nereikia dar kazkaip priziuret? O ka su ta plevele daryti ziema, ar palikt ant braskiu?

×
×
  • Create New...