Jump to content

Domiuosi

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Domiuosi

  1. Ta viela yra geriau nei tas sniuras piemenio su vielutemis tik jai suvyniot reikia ir vel kitur tvert tai biski sunkiau vynioti bet pvz per vilna ta viela ilenda geriau biski.O vel gi kada pavasaris vasara ir jai plotas tinkamas tai pakanka et ir venos eiles na max 2 ir neina bet ja tik baiginejas ar jau rudeniop tai be kokiu 4 neislaikysi ten ju nes ipatingai jaunikliai tik kis galva tarp vielu ir varys uz jos arba tik ataugus vilnai isidrasins ir mamos ju o jau jai eina viena dvi ar 3 tai tuoj zek visa banda is paskos su visom vielom...Tai taip na ziurint kur gyvenama jai salia kaimynas su darzais na ramiai miegoti nelabai gali... :)

    O kokio galingumo el piemens panasiai reikia?

  2. [attachment=0]1314519092_244746569_1-keturratis-motociklas-Birzai.jpg[/attachment]Stai koki zveri aptikau internete,idomu butu suzinoti ar brangu butu toki pasigaminti :D

    Pazystu šitą žmogų kuris jį sukonstravo, vargo daug ir ilgai. Gavosi tikrai geras aparatas. Variklis nissan'o tik nezinau tiksliai kokio, eina kaip žveris. Dabar man atrodo parduoda nes žadėjo konstruot keturiais varoma.

×
×
  • Create New...