Jump to content

DJ6M

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario DJ6M paskelbtas turinys

  1. DJ6M

    Triušių ligos

    sveiki.reikia patarimo.nuo kralikes atskyriau jauniklius 50dienu.apie savaite kralike atrode tvarkingai'o paskui nustojo esti pradejo mazai judeti.po triju dienu needimoas ja paskerdziau.kas keista man pasirode labai daug vidui skyscio radau.kas tai galetu buti?ir ar mesa galima naudoti?
  2. sveiki mano triusideje susirgo vienas triusiukas atskirtas nuo motinos dvi dienos 48 dienu amziaus.buvau pas veterinoriu dave antibijotiku ir liepe tept karbasepto tepalu. triusiai dar neskiepinti.ka jus man patart galetut?
  3. DJ6M

    Kergimas

    cia yra palikta neribota laisve nuo sekancios dienos po apsitriusiavimo iki begalybes..... pono valia kada leist aciu tiek as ir pats suprantu.
  4. DJ6M

    Kergimas

    o kada galima suleisti kralike kai turi maziuku?ir ar su ja nebus problemu kaip su pirmaja? triusiukam dabar 20dienu.
  5. DJ6M

    Kergimas

    tai spekit.nupirkau as tu vitaminu uzlasinau ant dziovinto batono ir daviau kralikei,tai ji aplinkui sugrauze o kur uzlasinta buvo paliko. tai dar net nezinau kaip elgtis? o ar gali buti kad ji jau laukiasi nors patinas ir nekrito an sono ir necype?
  6. DJ6M

    Kergimas

    na reikes pameginti vitaminus gal pades.aciu
  7. DJ6M

    Kergimas

    veisle kokia? greiciausiai misrune,bet panasi i burgundu
  8. DJ6M

    Kergimas

    sveiki esu naujokas triusius laikau dar tik pora men. turiu kralike kuria bandau suleist dvi savaites o ji nesileidzia buvau pirkes sukergta tai atsivede 14 triusiuku ir visus susalde.imetu pas patina ryte ir vakare bet nieko parsiveziau ir kita patina bet ir su kitu tas pat.gal kas patars ka daryt?
×
×
  • Create New...