Jump to content

Robertas Trimble

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Interneto puslapis
    http://www.iagro.lt

Miestas

  • Miestas
    Kaunas

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

Robertas Trimble pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Robertas Trimble

    GPS naudojimas

    Ir dėl EZ-Guide 250 instaliavimo ir konfigūravimo yra pakankamai klausimų: pradedant nuo to, kurioje vietoje ant traktoriaus geriausiai būtų dėti anteną, kokius navigatoriaus vaizdo nustatymus patogiausia yra naudoti ir baigiant kokius optimalius GPS tikslumo parametrus nustatyti, kad navigatorius veiktų be pertrūkių ir sudėtingesnėse sąlygose, pvz. pamiškėse. EZ-Guide 250 taip pat yra pakankamai rimta įranga ir teisingai paruoštas prietaisas dirba daug patikimiau.
  2. Robertas Trimble

    GPS naudojimas

    Aišku, kad yra, tik, praėjus pamokymus, pastoviai dirbant su šiais įrenginiais ir konsultuojantis su Trimble, ...- tai padaryti teisingai yra lengviau.
  3. Robertas Trimble

    GPS naudojimas

    Kalibruoti Trimble prietaisus būtina. Kad prietaisas dirbtų taip tiksliai ir patikimai, kaip turi dirbti, jį reikia suinstaliuoti ir sukalibruoti laikantis Trimble rekomendacijų. Pats Trimble nurodo, kad nuo kalibravimo, teisingo parametrų nustatymo ir instaliavimo priklauso iki 30% įrenginio darbo kokybės. Mes, kaip oficialus Trimble atstovas Lietuvoje, visuomet į ūkius atiduodame tik pilnai techniškai paruoštus įrenginius, kad galima būtų garantuoti jų garantinį ir pogarantinį aptarnavimą.
×
×
  • Create New...