Jump to content

spuogis

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Didmiestis

Paskutiniai lankytojai

Naujausių lankytojų sąrašas išjungtas ir nerodomas kitiems nariams.

spuogis pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Reikia JCB imt - lekia panasiai ir duobes prasoka - gal tik patempia maziau Siaip sunkvezimis - teisingas reikalas, tik is biednumo tais traktoriaus jojam.
  2. Mano nuomone - daugiau noragu - geresnis purenimas, masymas ir tt. 3 eiles noragu tai daro geriau nei 2. Kadangi neretai padargo pasirinkima apsprendzia turimi arkliai - tai tarkim idomu darosi kuom dinco pranasesnis uz visa eile kitu panasiu agregatu (turiu galvoje 2-ju eiliu noragu), siame segmente pasirinkimas platus - nuo pigiausiu lenkisku iki brangiausiu vokisku. Bene kazkokia idomesne ideja pas Lemkena, su tais i virsu atlenktais kregzdziu sparnais. Visi kiti identiski?? Su 3 eiliu skutikais gal kiek aiskiau, pasirinkimas kiek mazesnis, priedo pasirinkimas pakabinamas/prikabinamas.
  3. spuogis

    Kombaino išsirinkimas

    Pigesni tie forstritai todel matyt kad pavadinimas sunkiai tariasi )) A jei rimtai, tai nebegamini daiktai dazniausiai pinga, o jei dar ir firma isnykusi - tai dar labiau pinga, o jei dar kokybe negarsejo. Gal nebutu jis toks blogas jei ne prasti motorai ir slubuojantys detaliu tiekimo reikalai. Todel turint kombaina viena is kaip sakai 3 firmu galvos skausmo maziau.
×
×
  • Create New...