Jump to content

Zuikiene

Nariai
  • Pranešimai

    26
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Gargzdai

Zuikiene pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Zuikiene

    Triušių auginimas

    kai bus menuo , bus velu - jau reiks galvot kada nuo motinos atskirt Na as neskubu atskirinet tad dar koki menesiuka gales mamos pasonej pabut
  2. Zuikiene

    Triušių auginimas

    Aciu, Jo motinos senesnis.tai taip ir padarysiu, nes poto dar issibegios po garaza man
  3. Zuikiene

    Triušių auginimas

    d Oi neskubėk. Palauk, kok mažuliai pradės lįsti iš lizdelio. Esu tokius kėlusi su visu lizdeliu. Patelė šiek tiek supanikavo, nėjo prie lizdo pirmą dieną, bet mažiukai ją susirado Jie jau laksto po visa deze, nueina Kai nori pieno pagert, jau 3 savaite Jiems bus treciadieni?o kada nest, Kai menuo Jiems bus?
  4. Zuikiene

    Aš ir mano triušiai

    Suuper!!!tie dickiai, tokie rubuiliai, labai grazus!!!
  5. Zuikiene

    Triušių auginimas

    Ne kas tokie kepenukai? O as vel to paties , triusiukai jau su kailiuku, prasimerke, bet ju lakini namai garaze jau beveik visai sugrauzti, ar galiu jau kraustyt juos atgal I narvus malkineje?ar motina triuse neuzpyks?
  6. Zuikiene

    Triušių auginimas

    gal reikia kraustytis i kita foruma???kad normaliai eitu bendrautis, kad visa info "po ranka " butu, galima butu ir kiekvienam albumeli su fotkem augintiniu susikurti tada???
  7. Zuikiene

    Triušių auginimas

    redbule, kur Tu radai ta montes atsakyma i mano klausima apie paroda??? cia kazkoks keistas tas forumas, tai istrina kazkas ka uzsimano, tai kazkas randa atsakymus kuriu kiti nemato, nu i nx x-faktor, pole ciudies as irgi tai pastebejau, kad dalies komentaru nera, kad lieka turbut tie kurie"idomesni, savi"?????karta ieskojau atsakymo i savo klausima, bet neberadau paties klausimo
  8. Zuikiene

    triušių mušimas

    as tai palieku per nakti kibira su mesa uzpilta sulinio lediniu vandeniu(saltu, saltu), tada ryte visi kraujai buna is mesos iseje perplaunu po saltu vandeniu ir i puoda ar saldikli;)
  9. Zuikiene

    Aš ir mano triušiai

    Tai taip galetu musu but ir daugiau galetu
  10. Zuikiene

    Triušių auginimas

    Gerai pasakyta del pavasario ir mane nustebino , vat tau ir kovo pabaiga!!!!!
  11. Zuikiene

    Musu Triusiai :)

    Koks grozis!!!!!super!!!!!
  12. Zuikiene

    Aš ir mano triušiai

    Smagu, kad ir pajurio regionas triusininkyste uzsiima:):)sveiki visi!!!
  13. Zuikiene

    Triušių auginimas

    Na jau trecia savaite Eina ,vienas lizdas labai graziai auga pernestas i garaza, is kito 7 liko tik vienas rubuiliukas triusiukas.pavyko Nuo salciu issaugot puse naujos vados , gal reikejo surizikuot ir palikt narvuose, bet jei uzaugs likusieji manau ir tai bus Gerai,gal ateis Galu gale ir pavasaris, tai ruosimes naujoms vadoms:)
  14. Zuikiene

    Triušių auginimas

    maniškes tvartelyje, bet ten kiauros sienos iš patirties zinau kad tampyt i kita vieta apsivaikavusios ar likus keliom dienom iki vaikavimosi, perkelinet neapsimoka. tada arba išmeto, arba neziuri geriau jau nors dvi savaites iki vedimo perkelt kad apsiprastu naujoje vietoje Dekui .
×
×
  • Create New...