Jump to content

agneagne64

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario agneagne64 paskelbtas turinys

  1. agneagne64

    Triušių auginimas

    Sveiki, reikia skubios pagalbos... Niekaip nesuprantu kas dabar dedas, mėn laiko triušiukus atskyriau nuo motinų ir 2-3sav jie man laimingi gyvena gražūs ir t.t o dabar prieš pora dienu pradėjo pora viduriuot, vizualiai neatrodo, kad ispustais pilvais butu, bet paemus i rankas pilvas atrodo kiek per didelis gal net siek tiek kliunksi... nuo ko tai? Mažus triušiukus šėriu tik šienu ir kombikormu. Tik va prieš kelias dienas idėjau saujele grūdų i kombikorma ar gali būti nuo to? Išviriau karčiųjų kiečių arbatos nuo viduriavimo, ką dar galima duoti? P.S-kombikormas de heus gal jis netinka ar kaip? koki jus duodat? Labai reikia patarimo, nenoriu, kad mažyliai iškeliautu anapilin.
  2. agneagne64

    kombikorma

    Sveiki, mane domina UNIPAZ kombikorma triušiams be GMO, gal yra platinančių? Šias metais Kaune Žemės ūkio parodoje gavau lankstinukų apie ją ir kontaktus, bet filialas yra tik Marijampolėje, tai mastau, gal kas iš arčiau esančių vežatės ar vežate į pajūrio kraštą?
  3. agneagne64

    Aš ir mano triušiai

    Mes auginame drugeliu, naujosios zelandijos baltuosius, kalifornus, prancūzų avinukus ir rytoj parkeliauja sidabrinių patelė.
  4. Labas visiems, esame iš Kretingos rajono. Su draugu auginame Naujosios zelandijos baltuosiu, Kalifornus, Prancūzų avinus, Drugelius, po poros dienų parkeliauja Didieji šviesiai sidabriniai (mano-zelandai, prancūzai ir kalifonai, draugo-drugeliai, sidabriniai ir kalifonai). Pas mus triušiukų tėvai su dokumentais iš veislynų. Būtų įdomu pabendrauti su aplinkinių miestų triušininkais.
  5. agneagne64

    Aš ir mano triušiai

    Sveiki, ką tik užsiregistravau į šią svetaine, tai va auginame triušius nuo neatmenamų laikų, bet jau gal 4 metus auginame tik grynaveislius, nuotraukos prikabinti nemoku.
×
×
  • Create New...