Jump to content

dundulis

Nariai
  • Pranešimai

    6
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario dundulis paskelbtas turinys

  1. perrinkt kolonele vieni juokai. jei nepades perrinkimas tai tada tik apie ciliundriuka galvok. o kuro siurbly tai dek ,jei tasvienpludzerinis baigias . Man atrodo kad jo neapsimoka restauruot
  2. dundulis

    afrikinis kiaulų maras

    Kai kurie stambus ukininkai savo ukyje samdomus darbuotojus maitina, nematau nieko keisto, jei beveik 20 kiauliu surupsnoja.... mes auginam astuones kiaules tai penkios parsiduoda. tai yra daug. o tokiu kur augina ,. ir parduoda perekupui tai yra, ir nemazai.
  3. dundulis

    afrikinis kiaulų maras

    Čia didieji kiauliu kompleksai nustoliu matosi tikrai netures. Nepirks ruselis mesos, tai vietiniai nupirks ,nes mums maziems lieps ispjaut kiaulias . O mes mazieji sudarom gan nemaza rinkos dali.
  4. dundulis

    Ančių auginimas

    Gal kas zinote siuo metu kur galima isigyti mesiniu anciuku Panevezio apskrityje?
  5. dundulis

    ekologinis ukis

    Cia matai as jau skaiciuoju i ateiti 2014-2020 m . nes galvoju apie ekologini uki o tai butu tik po dvieju metu ,po pereinamo laikotarpio. Vat ir skaiciuoju ar apsimoka nes prisidetu truputis visokiu smulkmenu. O ekelogams kiek zinau truputeli sumazino ismokas , o jei dar sumazins tai ar verta.
  6. dundulis

    ekologinis ukis

    Norejau paklausti, kap dabar bus su eko ukio ismokomis jos siekia kiek girdejau ~755 lt uz h pievos , dabar padidino tiesiogines ismokas iki ~670 lt . Tai gaunasi mazas skirtumas tarp eko ir neeko ukiu ? Ten tos ismokos gi neatskirtos , prie paprasto ukinikavimo prideda dar eko ir viskas? Ar gauni tiesiogines ismokas ir dar plius tas dar eko ~755 ?
×
×
  • Create New...