Jump to content

donis-andrius

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario donis-andrius paskelbtas turinys

  1. donis-andrius

    kombikormas triusiams

    sveiki,noriu protingo patarimo,noriu pereit prie kitos kormos,repulsus arba de heuso,kuri is ju butu praktyskesne bei kokybiskesne?aciu.
  2. voljierai,3x3,5 m.kiekviename po 30 prieauglio,voljierai dengti ziema nera salta,vasara vesiau,grindys nera betonotos,paklotas smulkiom akutem storas tinklas ir uzpylta 40 cm molio smelio misinys,yra ir kitu niuansu.
  3. tinklas ir pastovei kreikiam,sausa ir patogu,kita dalis narvu su medynem grindym su tarpais,prieauglys voljierose.
  4. sveiki.auginu grynakraujus burgundus 14 mamyciu ir 2 tetukai,baltu zelandu 3 m mamytes ir 2 tetukai,venos juoduju 4 mamytes 2 tetukai,drugeliu ir melinu belgu mamytes.apsistojau ties burgundais ir venos juodaisiais.
  5. veislynu ne,bet sazinynga zmogu,taip,pazystu,kovo menesi vyksiu atsivezt reproduktoriu.
  6. donis-andrius

    Triušių ligos

    ne,nera tamsu,laikomi lauko salygom.is 12 vadu 9vados,pas visas po 6 triusiukus,serga puse-nera panasumu i mixa,bet ka gali zinot,tik tyrsti balti puliai ir tiek.gal tiesiog utilizuoti del ramybes?per 7 metus pirma karta tokia situacija,beto negaluoja visi kaliforno palikuonis,nors tai nera turbut nera jokio sasajo?
  7. donis-andrius

    Triušių ligos

    labas,turiu klausima,4 savaiciu triusiukam puliuoja akytes,vokai sulipe,rytais praplaunama su ramunieliu tinktura,diena kaip ir nieko,po nakties viskas sulipia,gali but kad gausiai landzioja po siena,nuo dulkiu,ar tai lyga?suaugusiem viskas o.k.mazieji negaluoja.
  8. sveiki vyruciai,prasau pagalbos,issirinkt traktoriukus,dairausi i FENDA IR DF,ZEMES 150H,kalnota ir gan sunki zeme,cia gal pritaptu DF traktoriukai?
×
×
  • Create New...