Jump to content

Elvyra

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Anykščiai

Elvyra pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Elvyra

    Jūsų šuo

    Basėtai mano patys mylimiausi šunys. Patys gražiausi ir patys pačiausi. Deja ne mano kišenei basėtų šuniukas. Todėl įsigijau mišrūną. Tipo vakarų sibiro laika. Nesigailiu. Labai lengvai dresuojasi. Sirgo labai mažai. ( 3 metai tuoj jam bus.) Linksmas, draugiškas net per daug, bet ne visada ir ne su visais. Viena bėda - jam reikia fizinio krūvio, o man jau nebe . Kai išgirstu dabar, kad mišrūniukai yra š... ne šuva, tai labai supykstu ir laikau tai asmeniniu įžeidimu.
  2. Sveiki. Tas tiesa, aptvarus reikėtų ir įkasti. O tuomet jie kainuotų ko gero tiek pat kiek žąsiukai ir jų užauginimas kartu sudėjus. Prie mano tvartelio aptvaras gana nemažas yra. O dabar turiu tik šešias vištas ir gaidį. Kažin, ar žąsys su vištytėm gerai sutaria ar nelabai? Na, vištos senbuvės, gal nesileis pešiojamos...
  3. Sveiki. Ačiū už nuomones Tai aš ir mąstau: reikia sumeistrauti neaukštas ėdžias su tarpeliais, kad jos žolės nesumintų, o pešti galėtų nesunkiai. Kuri neskani bus - numes. Ganykloje statyti aptvarą reikėtų aukštą, nes žmonės laiko medžioklinių šunų ir didelių, ir mažų, o jiems paukštį sudorot tai minutės reikalas. Kartą mačiau kaip nedidelis medžioklinis šuniokas ežį akimirksniu paėmė.
  4. Ačiū už atsakymą. Visokie straipsniai tik "subuntavoja" daugiau nieko. Geriausia sava patirtis. Man labai rūpi sužinoti ar gerai žąsims būtų jeigu žolę joms duočiau nupjautą? Ganyklų plotai per toli nuo namų. Tačiau šviežiai pripjautos galėčiau duoti kelis kart per dieną.
  5. Neseniai skaičiau straipsnį apie žąsų auginimą, o ten parašyta, kad žąsų poravimuisi reikalingas vandens telkinys. Kažin, ar tai tiesa? Prieš kelis metus turėjau muskusinių ančių. Dvi antys perėjo, bet ančiukai neišsirito. Nusivyliau ir daugiau nebelaikau. O gal kiaušiniai buvo "neversti" todėl, kad neturiu vandens telkinio? Paukščiai tenkinosi pasimaudę baleikoj .
  6. Norėčiau šį pavasarį kokius penkis įsigyti. O jeigu nusipirksi ir visi žąsinukai bus? Gali taip būti? Atskirt koks kuris, tikriausia, neįmanoma mažų?
  7. Sveiki. Prieš kelias dienas rašiau čia laiškelį, bet nei savo, nei kelių kitų neberandu. Noriu nusipirkti žąsiukų keletą. Kažin, kokios šiemet kainos ir kur ieškoti. Man geriausia būtų Ukmergės - Anykščių krašte. Gal kas žinot, gal kas turės kovo mėnesį kada. Niekada žąsų nelaikiau, bet labai norėčiau. Vis atkalbinėja, neva žąsys labai teršia, daug rūpesčių... Tvartelis mano šaltokas, bet vištytės žiemoja, nesušąla. Tai žąsim tikriausia tiktų? Būt malonu jei kas atsakytų
×
×
  • Create New...