Jump to content

Eitvys

Nariai
  • Pranešimai

    17
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Eitvys

  1. Sveiki, gal kas užsiiminėjate miško pjovimu, traukimu? Man labai būtų įdomu sužinoti kiek harvesteris sunaudoja kuro išpjauti kūbą medienos ir kiek forwarderis sunaudoja kuro ištempti medieną iš miško.

    Ar patikimi John Deere traktoriai miškuose?(Nes kiek žinau, žemės ūkyje gana patikimi).

    Kiek maždaug per dieną(~10h) galima iškristi kūbų medienos? Kertant pušyną, kur ne rankos storio medžiai.

    Dėkui už nuomones.

  2. O dėl pačių putpelėnų ( ar kaip juos taisiklingai pavadinus).. Gi jų irgi būna nemažai, jūs juos valgote, taip? Tik man įdomu kaip, jeigu išdarinėjant taigi ''užsiknisimas'' švelniai tarniant jį išdarinėti, o ir mėsos ten nekažką..

    Ir dėl kiaušinių. Girdėjau jie valgomi su lukštais, taip?

  3. Sveiki, esu gana ''žalias'' putpelių srityje ,tačiau domiuosi ir stengiuosi daugiau sužinoti. Tai va, skaičiau daug, bet palyginu nekažką sužinojau. Gal tokių temų ir buvo, tačiau norėčiau apibendrintai viską aiškiai ir be klausimų sužinoti. Tai va, pirmas klausimėlis:

    Kaip atskirti patiną nuo patelės?

    Dėkui už pagalbą.

  4. Sveikas,

    informacijos labai daug apie gimdyklas. Prikabinu foto, kurią radau šitam forume ir esu susikonstravęs tokia pat. Esu labai patenkintas. Įdedu gimdyklą 7d. prieš terminą, prikraunu daug šieno ir liuks. Narvai lauke prieš pora dienų triušė atsivedė, buvo apie -23 ir nei vienas nesusalo.

    Sekmes!

    Oba, labai dėkingas už brėžinį. Turbūt blogai ieškojau, permažai puslapių perverčiau, kad neradau tokios temos. ;/ Na bet nieko. Dar kartą dėkui ir bandysiu ir aš konstruot.

  5. O, apie neštumą nežinojau, dėkui. O skaičiau čia, kad po savaitės jau pas patiną galimą leisti, taip? Ir kaip sužinoti kada dėti į gimdyklą? (gal ir keistas klausimėlis.. ;D)

    Dar čia man kilo toks klausimas: O kiek pvz jeigu duoti tik žolės per dieną suėda 1 triušis? Na aišku duočiau ir morkų ir t.t, bet kiek vidutiniškai tik žolės?

    Ir kokius grūdus geriausia duoti? Rugius?

  6. Sveiki, esu beveik visiškai ''žalias'' triušininkystės srityje, todėl norėjau pasiteirauti apie gimdyklas. Kai kūrie deda jas į vidų, kaikurie - į išorę.. Kur geriau? Kokio dydžio turi būti gimdyklą? ir t.t?

    P.S Kiek žiūrėjau, tokios temos dar nemačiau

  7. Jokių komentarų neskaitęs, bet jei dar reikią - Stihl. Aš pats su stihl'u nepjovęs, pjaunu tik su tėvo husqvarna, nes senos varnos - neužmušamos.. Tačiau dabar suprastėjo visai.. O tie nauji ''štiliai'' tai išties geri kiek girdėjęs, dabar jie pakeitė varnos vietą ir yra - neužmušami.

×
×
  • Create New...