Jump to content

arijus

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario arijus paskelbtas turinys

  1. Atrodo viskas šauniai. O hidraulinės sistemos schema ir skirstytuvo pats parinkai ir kur tai įsigijai?
  2. Sveiki, Kaip pajungti dvigubo veikimo cilindrą ir jo valdymą prie traktoriuko hidraulinės sistemos? Traktoriukas iseki 2100 ir turi sumontuotą vienas išėjimą hidrojungčiai. Gal kas susidūrėte su panašiais darbais?
  3. Pas tu2100 tai tas filtras tokiam vamzdy- po dešiniu pakoju. Kolegos turintys tu1700 minėjo kad pas to filtro nerado- visai gali but kad ir nera. internete yra iseki (Bolens ) TX1500 manual'as - tai daugiausia ka radau savo ieskodamas:(.
  4. Akmenims geriau kausas is storesnio laksto, kad neisdauzytu kraunant/isverciant. Deze bus tikriausiai is kokio 2.5 mm storio laksto, nes jeigu is 3 ar 4 mm, tai ja sunkiai kels. O kad lengviau keltu, reikia kad uzsiversu, krovinys su deze (kausu) maksimaliai priartetu prie traktoriaus. Sniega, zinoma, ir deze ir kausas valys puikiai. Dabar naudoju toki (nuotraukose). Cia matosi, atveriau su juo karjera, tvarkydamas kelia. Vezu viska, nuo meslo, malku, iki akmenu, zvyro. Net vandeni laistymui, kol nieko kito neturiu. Prisiurbiu pilna is ezero, kuo nors uzdengiu, kad neissiteliuskuotu, ir 1-ma paletinta vezu. Geras Kaipo supratau tau tokia pagamino? Gaila nesimato vaizdo kur prie traktoriaus jungiasi.. ten turbut su hidrauliniu cilindru? As galvojau užsisakyt pas meistra is 4 mm storio zr zemiau:
  5. O kokie jo išmatavimai? aš galvoju užsakyt ketvirtainišką - 1,30m ilgiox 0,75m gylio
  6. Sveiki, Ar kas turi patirties ( ar pasiteisino) vadinamosiom transportinėm dėžėm ar kaušais kabinamais prie traktoriuko galo. Ketinau tokią įsigyti žemių ir akmenų pervežimui.
×
×
  • Create New...