Jump to content

pranas313

Nariai
  • Pranešimai

    69
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius pranas313

  1. avys taip jau sudurnavoja..pas mane is 25 aviuku 3 reikia maitinti..bet pamaitines dar pakisu ir po avim..kad gautu ir motinos pieno..arba nors ir paciulpti papa, kad ir pieno nera.Avi nesunku pripratinti stoveti, reikia jai prispausti galva prie sienos arba ja apzergti ir suspausti dviem kojom apzergta galva , kad negaletu pabegti..tada pasilenkus pakisti eriuka ir pakasyti nugara kad susirastu papa..kartais ir pakelti plaukus , kad neiciulptu plauku..o Vilniuje Agrotiekime yra pirkti buteliuku eriukams 12 litu atitinka avies speni . maitinkite pirmas dienas po labai nedaug apie 50 gr..po to po 100gr..didinant iki 200gr kai eriukas apie 7 dienos..kam idomu rasykite ..

  2. kad uzauginti aviuka ar kad ir avi, reikia daug laiko, o visi nori gauti kuo pigiau.labai gerai pastebeta, kad reikia laikyti kaina, juk uz dyka tai nedirbam.Vanduo, pasarai, tinklai, druska, mineralai, vaistai , ir visa kita. Kol pirktos avys duoda rezultata, tai reikia laukti net visus metus.taip atrodo, kad avininkyste tai tik grynas pelknas ir jokio darbo, taip nebuna..nebuna niekur, visur reikia darbo ir meiles gyvunui ir savo darbui..

  3. sveiki, mano eriukai pakosti, kas tai per problema? persalo? bronhitas ? kokius vaistus naudoti ? ar tai gali buti susiije su zole ? ar kokiais tai parazitais zoleje? Noreciau suleisti Ivomec plius -ka manote cia esantys ir jau ne vienus metus auginantys avis . aciu visiems kas patars!!

  4. sveiki, visi.Jei tinkamai maitinsite avis visus metus, duosite sieno, siaudu, druskos, avizu +kvietrugiai gali buti , bet reikia pripratinti , ir i grudus imaisysite vitaminus sausus Schaumann -erfolg im stall -galite suvesti i google ir tada turesite tinkama rezultata ir avys bus sveikos ir eriukai sveiki.Schaumano firmos sausi vitaminai : sudetyje yra visi reikalingi selenas, kobaltas, jodas +kalcis, Manganas, zinkas, E, D, A ir tt..

    mes pakaitalu girdom nuo pirmos dienos,o nuo karves pieno suviduriuoja.tik per daug misinio neduoti ,tiek kiek priklauso ,yra lentele kazkurioje temoje gal eriuku maitinimas,kur paros normos surasytos,Loreta parasiusi.mes ne toje temoje diskutuojame,gausim barti.
  5. seriu sienainiu, nera jokiu problemu, eda net labai..tik nepamirskite, kad ji galima serti tik 1 men po atsivedimo ir geriau neduoti pries eriavimasi. Cia rasau tik taika pats perskaiciau forume, tikslaus atsakymo , kodel neturiu..bet as taip ir dariau, tai mano avytes kol kas netrui jokiu problemu, kerta tau antra ritiny!! :))

  6. ko cia taip puolate kaip nevalge butumete? juk rasau ir tariuosi ir nieko jums nekisu ir nesiulau.Sakau, kad pirksiu masinele ir bandysiu kirpti, ir kad patare jog yra gera.O kai isbandysiu , galesiu ir kitiems patarti.O kam nepatinka ar manote, kad tai blogas daiktas -tai nesinervinkite ir nerasykite cia nesamoniu, Ir taip jau aplinkui vien blogis , smurtas ir nesamones.Bukite atlaidesni ir paprastesni, ir gyvenimas bus grezesnis..sekmes ka izeidziau :)) ir laimes ko neizeidziau..

×
×
  • Create New...