Jump to content

LaurynasZ

Nariai
  • Pranešimai

    45
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius LaurynasZ

  1. Prieš 4 valandas, kulka pranešimas:

    sveiki.

    šiemet mums dėl pavasarinės sausros buvo tikrai neeiliniai metai tad surizikavom ir nusipjove prisisukom rulonų iš kviečių, jau su išėjusiom varpom. gal kas turi patirties ar žinių kaip derinti ir kokia maistinė vertė tokio pašaro melžiamom karvėm?

    Aiškiausia būtų pasidarius tyrimus, mes turėjom žirnių javainio pasidarę, maišėm 1/3 su žole ir kukurūzu, baltymai buvo berods 14-16%. Prieauglis ėdė ir vienus be problemų. Šiaip iš esmės labai geras pašaras jei padarytas laiku, tiesiog nera populiarus. 

  2. Aš ir matau, kad visi jūsų atsakymai skamba pamoksliškai. Visur negatyvas, kai bus pas patį kieme problema, tada ir kalbėsim, o kolkas javus auginti dar kažkas nori, gyvulių nebe, tačiau vartotojų pilna lietuva, o teisybės nėra. Man negaila piena parduot po 30 centų jei jis parduotuveje kainuos 80. Bet kai kainuoja 2eurus, o gamintojui sumoka 20. Turbūt kalti tik ūkininkai, kad tokias kainas "sukėlė".

  3. Kad mūsų krašte, to ket ten nėra, link elevatorių žvirkelis, link kito patriušęs plentas. Mažai kelio ženklų, nėra šviesaforų. Ten nėra kam mokintis, jis jau viska žino, ir vis dar domisi tais ženklais, kiek žinau tiek pats pasakau ką reiškia, kaip elgtis važiuojant keliu. Viska ką moku pats, jis moka. O tokios teisės tik popieriukas piniginėj.

×
×
  • Create New...