Jump to content

ktomukas1

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Visas nario ktomukas1 paskelbtas turinys

  1. ktomukas1

    Triušių auginimas

    Jeigu patele nesileidžia patino, patinas bando ją išjudinti, pešdamas jos kailį, arba priekinėmis letenomis 'kasdamas' jos kūną. Kiekvienas patinas daro beveik tą patį, bet daug kas priklauso nuo patino. Patinas didelis, žino ką daro, patele iš kart leidžiasi. O jeigu patinas mažas, nesigaudo kaip, kas. Tada jau gali būti muštynes tarp poros.
  2. ktomukas1

    Triušių ligos

    Gali būti keli dalykai esu susidūręs su netinkamu pašaru, mano atveju kokiu nors kombinuotu pašaru. Ar tiesiog per daug gavo ėsti, yra tikrai triušių kurie nejaučia saiko valgant. nors yra kitų niuansų su kuriais dar neturiu patirties.
  3. ktomukas1

    Triušių ligos

    Gerai pavaikyti reik jai išpūstas, o išpūtimas yra nuo dujų kurias gamina perdaug pasidauginusios bakterijos. Ačiū tikrai padėjo. Pilvo nėra storo, atrodo sveika patele:)
  4. ktomukas1

    Triušių ligos

    Na o jai kokios nors žolės netyčia gavo? arba kitas klausimas, jai lauke triušiai ir aplink pilna žąsų, ar jos gali turėti įtakos?
  5. ktomukas1

    Triušių ligos

    Dar vienas įdomus dalykas, kad juos šėriau tik šienu, grūdais ir vandeniu ir šitaip pasidare.. net nežinau ką galvoti.
  6. ktomukas1

    Triušių ligos

    Vėl ištiko problema.. 2 triušių pilvai kaip oro pripusti, nei valgo nei geria vandeny nieko... Kame problema? jaučiu,kad su žarnynu kažkas ne taip, šiandien jau pakasiau vieną. Ką su kitu daryti? mušti? ar palikti? jų amžius 3.5 men.
  7. ktomukas1

    kombikormas triusiams

    Norėjau sužinoti ar kas nors naudoja rusiškus triušių kombikormus? Kokia nuomone? Rezultatai? Kaina? Yra galimybe pargabenti per vieną mėnesį pora maišų, domintų labai kas per kokybė, kainos santykis su ja. Ačiū už atsakymus.
  8. ktomukas1

    Triušių ligos

    na jei tik ausy ,žiūrint kokie ten šašai ,tai erkutes ,papurkš "biokill" į abi ausis,po savaites kitos pakartok ir praeis ,aš biokill pirkau kaune "keturkojis" turi Ačiū už atsakymą, bet manau teks mušti triuše.. Šiandien visai blogai jau. Per vėlai pastebėjom..
  9. ktomukas1

    Triušių ligos

    Sveiki. Kokia problema yra užpuolus mano triuše. Dešinės ausies vidus visas šašuotas atrodo tikrai ne kaip, o jinai turi 3 savaičių keturis mažylius. Spėju, kad tai erkutes? ar kas nors kita?. Kaip būtų galima pradėti gydymą?, ar iš kart per sprandą duoti?.. iš kart ačiū už atsakymus.
  10. ktomukas1

    Musu Triusiai :)

    Sveiki, gal galite pasakyti kokios veisles tie tigriukai?
  11. ktomukas1

    TRIUŠIŲ NARVAI

    Osb plokšte greitai nepūva , gali statyti laikys 10 metu .
  12. ktomukas1

    Triušių auginimas

    Sveiki, man tas pats buvo, bet gumbas buvo kietas todėl aš jo nepjoviau o toliau laikiau, po kurio laiko triuše nustojo valgyti ir iš burnos pradėjo bėgti baltas tąsus skystis teko pjauti. Patarčiau mušti iš karto jai nėra kitos galimybes.
  13. ktomukas1

    Triušių auginimas

    Pabandyk su ramunėlių arbata akis praplauti, mum tai padėdavo.
×
×
  • Create New...