Jump to content

kefas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Panevėžys

kefas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. kefas

    triusiu serimas

    laurynas1977>>> Dėkui už nuomonę ir patirtį, tavo pastebėjimai manau teisingi. O ką forumiečiai mano apie apsivaikavusę triušę, ar jai reikia duoti kombinuotų pašarų, specialių žindančioms, ar galima be pašarų? Jei be pašarų, tai kokį maisto racioną duodate Jūs?
  2. kefas

    triusiu serimas

    O kam ja tirpinti? As pragreziau gabalelyje skyle ir viela pririsau prie narvo tinklo. Kada nori palaizo, kai nenori nelaizo ir viskas ciki Na, aš tiesiog pamaniau, kad taip galbūt efektingiau būtų. Triušiai geria ir visuomet bent po mažytę dozę gauna tų mineralų. Taip sakant, net nelabai paliekant jiems pasirinkimą ar jie nori laižyti, ar ne . Aš dabar gabalus suskaldęs esu įmetęs į narvus. Tai nelabai matau, kad laižytų.
  3. kefas

    triusiu serimas

    Sveiki . Esu visiškas naujokas šioje srityje, tad man labai patiko diskusijos šiame ir kituose forumuose apie triušininkyste. Skaičiau keletoje vietų, kad triušiams gerai į vandeni įberti kažkiek druskos (ištirpinti). Taip pat skaičiau, kad gerai duoti laižomos druskos (kad ir tos rausvos, kuri duodama raguočiams). Kadangi pas mane vos keli narvai ir juose visuose įtaisyti nipeliai. Vanduo paduodamas iš 10 ltr. vandens rezervuaro (maistinis bakelis), ar galima būtų tiesiog tame bakelyje ištirpinti nedidelį kiekį tos laižomos druskos? Jei taip, tai kiek jos reiketų tirpinti?
×
×
  • Create New...