Jump to content

Uzklausimas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Vilnius

Uzklausimas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Del atstumu tai tas dalinai issiprestu jei butu sukurtas tinklas Lietuvoje teikianciu sandeliavimo paslaugas. Tada butu sandeliai didziausiose koncentracijos vietose.
  2. O jeigu pasiulyti toki modeli, kad ukininkas atveza savo produkcija sandeliuoti uz savo kastus, bet tada kai nusprendzia parduoti supirkimo imonei jam jau nebereikia vezti pas juos. Butu sudaryta sutartis su supirkeju, kad jis pasiimtu produkcija pats is sandelio arba toliau parduotu tiesiai is sandelio. Tokiu atveju tada nebutu didelio skirtumo ukininkui del vezimo islaidu.
  3. Norejau pasitikrinti ideja su zemdirbiais (kadangi pats neesu): ar reikalinga zemdirbiams grudu/darzoviu sandeliavimo nuoma? T.y. zemdirbys galetu sandeliuoti savo produkcija tam specialiai pritaikytose patalpose tais atvejais jei pas ji pvz nebetelpa, nera tam tinkamu salygu arba tam, kad uzlaikyti supirkima geresnemis kainomis. Ar butu tam poreikis? Ar si paslauga jau yra Lietuvoje? Kiek zinau dideles supirkimo imones Lietuvoje sia paslauga teikia, bet kiek ziurejau sandeliuoja pas juos nebent kitos stambios imones bet ne individualus zemdirbiai (ir tik grudus, bet ne darzoves). Pasidalinkite prasau savo patirtimi sandeliavimo klausimu. Ar reikia jums tokio lankstumo, kada butu galima permesti dali derliaus i atskiras patalpas bet kokiam laikotarpiui?
×
×
  • Create New...