Jump to content

Bliumas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    Kelme

Bliumas pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Tai taip iseina - kad senose asociacijose sedi seni pirdziai. Situacija panasi i Lietuvos futbolo federacija. Tai kokia iseitis? Siekti pakeisti asociaciju vadovybes? O gal vis del to kurti nauja...? Zinot yra tokia nuomone visuomenej, kad statyti nauja lengviau nei remontuoti sena. O del inaso as tikrai sutinku ir sumoket nuo pieno pristatomo litro tarkim 1 euro ct. kad tik pieno perdirbejams kas nors i siknas durtu. Isivaizduokit vakaru europoje pieno supirkimo kainos apie 30ct pas mus ant popieriaus 20-22 ct, o realybeja 13-17, as asmeniskai bent realybej tuos 22 noreciau gaut... manau, kad cia reikia tik vienybes, siam tikslui pasiekt.
  2. Iskart pesimizmas. Nieko nekeiskim gyvenkim kaip dabar ir melskim, kad visokie Bertasiai ir Trumpos is musu darbo pinigus krautus.. REIKIA SNEKET SU KAIMYNAI, PAZYSTAMAI.. IR VIENYTIS, o ne ilindus i kampa tupet ir drebet.. Nepasiseke, reikia bandyt... O ne..pasiduot...
  3. Gerb. lankytojai, as esu smulkus Lietuvos zemes vabalas, kuriam nusibodo taikstytis su esama padetini Lietuvos pieno sektoriuje. Todel noreciau inicijuoti, pradzioje bent diskusija, apie reikalingas permainais Lietuvos pieniniu galviju savininku gretose kovojant, del savo teises gauti nezeminanti atlyginima ..t.y (europines kainas uz parduodama piena). Pradzioje noreciau, kad Jus issakytumete nuomone apie pasiulyma kurti LIETUVOS PIENINIU GALVIJU SAVININKU ASOCIACIJA. Manau, kad atejo laikas kovoti uz save, o ne laukti, kad kazkas padarys tai uz mus. Nei valstybe, nei pieno perdirbejai to nepadarys. Todel siulau kurti asociacija, po kurios sparnu visi kartu pradetume kovoti del savo teisiu, teisiu siekiant pagerinti Lietuvos pieno sektoriaus merdejancia bukle. Noreciau, kad atsirastu aktyviu zmoniu, kuriems priimtina solidarumo siekis. Gal yra asmenu kurie turi kokios nors patirties organizavimo srityje? Prasau, nebukite abejingi, padekite. Pradzioje, bent patarimai ir paaiskinimai. Noreciau, kad visi neabejingi esamai padeciai pieno sektoriuje ,prisidetu prie sios diskusijos ir issakytu savo nuomone: Ar pritariate ASOCIACIJOS steigimui? Kokiu tikslu siekti pirmiausia reiktu? Ir svarbiausia - ar busime vieningi?
×
×
  • Create New...