Jump to content

Gytox

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Miestas

  • Miestas
    ANYKSCIAI

Gytox pasiekimai

Naujokas

Naujokas (1/5)

0

Reputacija

  1. Gytox

    Žolės smulkintuvai

    is tiesu toks ir apsisprendimas, kad jo dar nelabai dar yra. Dar metomes ar eit lengvesniu keliu ir daryt ta rotorine, ar su plaktukais. Bet dar kitas sezonas tolokai tai yra galimybe pamastyt. Pasijungus youtube tai ir ta rotorine pasirodo pakankamai graziai pjauna, amerikonai tokio tipo net naudoja krumam smulkint. Matant tai rodos kad tokio daikto turetu but per akis
  2. Gytox

    Žolės smulkintuvai

    prie pupso nelabai ka rasi su plaktukliniais ar Y formos peiliais jei akmenu nera daug tai savo darba atliks ir tas ir dar akmenis reikia nurinkt nes visiem tai nepadeda o beto ir pradeda vibruoti Akmenis susirinke nes ligi siol su rotacine pjaunam, taciau reiktu kazkaip smulkintuva isitaisyt, siek tiek darbu atkristu. Pervaziuoji karta ir sedi ramus Ar tik neteks patiem kazka konstruot. Tada kitas klausimas, galbut yra pirkt http://www.carborobot.hu/images/Fuel/mulcher2-underside-photos-1a.jpg vamzdziu kur peiliukai kabinasi (pavadinau vamzdziu, nes is tiesu nzn kaip pavadint ta daikta )
  3. Gytox

    Žolės smulkintuvai

    Sveiki, ieskom pirkti traktoriui T-25 smulkintuvo. Gal galetumet patart kokio ieskot ir kad butu patikimas, kad neluztu tik i lauka isvaziavus Siule kazkoki italiska su peiliais, bet mastau kad netiks senai, peraugusiai zolei smulkint. Manyciau reiktu su plaktukiniais peiliais, nes kiek skaitinejau tai jie geriausi. Dekui uz nuomones is anksto.
×
×
  • Create New...